Vielha no vol saber res de la candidatura olímpica

Vielha no vol saber res de la candidatura olímpica
Aquesta és la visió que es té a la Val d'Aran que no entén com l'estació més gran i amb més innivació del Pirineu català ha quedat fora del projecte de la candidatura. La distància a Barcelona és un punt en contra però les bones instal·lacions, tant a la muntanya com a la vall, són un punt a favor. De moment a l'Aran si no hi ha proves no volen sentir a parlar dels Jocs.

L'Ajuntament de Vielha no vol saber res de la candidatura de Barcelona per als Jocs Olímpics d'Hivern del 2022 si continua sense disposar de l'estació de Vaquèira-Beret per fer alguna de les proves oficials dels Jocs. L'alcalde, Àlex Moga, ha explicat a aquest diari que no té cap sentit que la candidatura porti el nom dels Pirineus però no inclogui l'estació d'esquí més gran del Pirineu català i la que més neu té.

Dimarts, el comitè organitzador es va reunir amb representants de la Val d'Aran. Segons Moga, se'ls va confirmar que la candidatura concentrarà les proves dels Jocs a la Molina i Masella, més pròximes a Barcelona. Moga nega que situar les proves a menys d'una hora i mitja de la seu principal sigui un requisit imprescindible del COI, sinó tan sols un element que puntua a favor d'una candidatura, que seria compensat per les bones instal·lacions de l'Aran. El president del Conselh Generau d'Aran, Carlos Barrera, ha dit que l'Aran lluitarà fins al final per ser a la candidatura.

Artículos relacionados:


7 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    19/04/2012 10:37
    #1
    Quina mania amb anomenar Baqueira amb V. Baqueira es el nom comercial d'una empresa. Es com citar a El Corte Inglés com El Tall Anglés, o al Zara dir-li Sara.

    Fins i tot la nomenclatura dels cartells d'entrada al nucli de Baqueira, tant el posat per la metixa empresa com per el Departament de Carreteres de la Generalitat, posen Baqueira amb B alta.

    karma del missatge: 10 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    19/04/2012 13:59
    #2
    #1 La montanha de Vaquèira en català o aranés és amb V i no pas amb B, s'hi posin com s'hi posin ;)

    De fet el cartell que anomenes estava amb V fins fa un temps.

    I seguint amb comparacions, és el mateix que a Cesc dir-li Sex :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    19/04/2012 15:50
    #3
    Trobo penos que no es compti amb vbaqueira per fer proves dels jocs olimpics...aixi com en d'altres estacions com
    Boï Taull...
    Tot i que si ara que probablement Boï podria necessitar ajuda per continuar sent viable, rep l'ajuda de fgc...veure'm si segueix sebse comptar en els plans de la candidatura olímpica

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #4
    Fecha comentario:
    19/04/2012 16:22
    #4
    #3 Vall de Núria també és d'FGC però dubto que hi hagin comptat per res amb ella, i Vallter pinta que ho serà encara que més aviat que Boí i ja veurem si hi compten per res.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #5
    Fecha comentario:
    19/04/2012 19:53
    #5
    Doncs a mi em sembla molt malament que no vulguin saber-ne res.
    Ara que ja estem tots a punt de reventar, m'agradaria que fessin uns Jocs espatarrants. I que ens gastem tots els cèntims que tenim i els que no tenim.
    Si hem de fer un pet, que sigui divertit, no?

    :lol2:

    PD: Els de Baqueira potser no recorden (segons m'han dit sempre per allà i valls veïnes) que en el seu moment hi pasturaven Vaques. I ja se sap que els catalans no són pas braus sinó tossuts com una mula. :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #6
    Fecha comentario:
    19/04/2012 22:30
    #6
    hola, tinc entès que l'any 62 a Baqueira li deien així els de la zona i quan van arribar Jorge Jordana i el seu amic Jesús Serra ho van veure i així la van anomenar. Són ganes de fer la punyeta a una estació que només amb diners privats ha aconseguit ser la millor i la més gran (aquesta de debò) d'Espanya, i aquí a Catalunya donant-li l'esquena: és que som imbècils els catalans. Si Baqueira estigués a Andorra o a Aragó que penseu que passaria?????????

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #7
    Fecha comentario:
    20/04/2012 01:23
    #7
    Vaquèira està a més de tres hores i mitja gairebé quatre de Barcelona.
    Si Whistler estava lluny de Vancouver, Vaquèira ni t'ho explico.
    I precisament no sé qui fa realment la punyeta a qui. Perquè Vaquèira és una empresa que funciona i que s'està movent per captar client de fora, ja que el mercat interior està fluix i en perspectiva d'afluixar. En canvi el Govern té una proposta sobre la taula que no s'adiu a la realitat turística de neu del país. Uns Jocs són molt macos si tens estacions de veritat, que són turisticament potents, ja tens infraestructures adequades, etc. Avui són una bajanada del calibre PSC. Perfectes per malgastar, que no generaran economia al mig i llarg plaç i que seran un bluf. Al pur estil aeroport Lleida-Alguaire.

    És a dir. No ens equivoquéssim Baqueira té negoci amb o sense jocs. Cosa que no es pot dir tan tranquilament de moltes estacions catalanes. És aquí on és la gràcia, tant de tenir estacions, com de fer-hi uns jocs.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: