Malestar per la cancel.lació del Nivalia

Malestar per la cancel.lació del Nivalia
Les agències de viatges catalanes demanen mesures per mantenir l'activitat firal a Barcelona i el turisme que genera. Aquesta reacció ve donada entre d'altres per la no celebració aquest any de la fira de neu de Barcelona, Nivalia va cancel.lar la seva presència a Barcelona fa uns dies i ja se senten les primeres veus contrariades per aquest fet.

La Unió Catalana d'Agències de Viatges Emissores (Ucave) ha sol·licitat avui mesures per contribuir a mantenir l'activitat firal a Barcelona i el volum de turisme que se'n deriva, una petició que sorgeix arran que Fira de Barcelona anunciés la cancel·lació de l'edició del 2008 de Nivalia Ski Show.

En un comunicat, les agències catalanes han advertit que la suspensió d'aquest esdeveniment ha portat a la "fuga" de molts expositors a la fira d'Esquí de Muntanya de Madrid, tot i que l'Associació Catalana d'Estacions d'Esquí i Muntanya (Acem) està buscant un espai on les estacions catalanes puguin exposar al novembre la seva oferta per a aquesta temporada. (Nota: No han pensat a la Fira de Vic? Sería una bona empenta per aquesta fira)

Per a Ucave, Fira de Barcelona ha de buscar fórmules com "suavitzar la seva política de preus" davant de l'actual crisi econòmica per evitar la fuga d'exposicions i l'anul·lació de salons, ja que ha recordat que, "en general", els preus a Barcelona són més alts que els de la Fira de Madrid.

L'agrupació d'agències de viatges ha apostat per mesures d'aquest tipus que permetin "millorar l'atractiu professional de les fires i incrementar el nombre d'empreses que hi acudeixen".

Artículos relacionados:

  • No hi haurà Nivalia 2012 Publicado el 01/10/2012
  • Nivalia, que ha sigut de tu? Publicado el 04/11/2011

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: