Grups, calor i novetats.

Grups, calor i novetats.
Un cap de setmana ple deesquiadors i snowboards que han visitat l'estació i han pogut disfrutar tant de unes condicions de neu bones i de temperatures molt agradables.
Un cap de setmana amb molts esquiadors i snowboards, es clar, amb ofertes com aquestes no m'extranya! Fin de semana 67 € hotel+forfait, tot i així, les cues del Telecadira Bosc no superaven els 5 minuts. Un telecadira que desde primera hora anava a 4,85 m/s i la seva velocitat màxima son 5 m/s.

Gran Pallars-Espot ha guanyat moltíssim amb millores que any a any s'estàn portant a terme.Artícle historia de Espot Esquí. Per exempl la innivació artificial que té més capacitat que Pas de la Casa, el Estadi i la Pala dos pistes FIS que estàn en perfectes condicions tota la temporada.

La Pala, perfectament tractada.

Desde a dalt la Pala va a ser la sortida de una prova de Copa del Món de Telemark 2011

Zona alta de la estació.

OUna altra millora per a l'any que ve serà la3a pista FIS la 2, que ja està preparada per poder instalar canons artificials i que només falten fer uns ajustaments d'espai.

A l'article anterior comentava la necesitat de un Jardí de neu en condicions. Parlant amb personal de l'estació, està projectat tenir un jardí de neu molt millot que l'actual.

Com l'última novetat a comentar, es que per 2013 es construeixi un Telecabina desde el pueblo de Espot fins l'estació, poguent baixar al poble a menjar, pujar sense pasar fred a primera hora del matí.. Ja que La Roca la tenim desde fa anys, i con las reparacions que té, està costan molts calers. Esperem que Espot Esquí, Gran Pallars aprofiti aquesta oportunitat que li donarà ser la sede dels mundiales de Telemark, per tenir unes equipacions excepcionals.

Per acabar, comentaros que desde la setmana pasada m'encarrego del grup de debutants del CEPS y del Club Esquí Tremp, amb grups de 7 i 8 alumnes.

Grup del Club Esquí Tremp a Pletillo

Roger del grup debutants CEPS està començant a realitzar les diagonals en paralel, així que començarem a tocar el viratge fonamental

Aquesta setmana vem estar liadíssims amb elTelemark World Cup 2011, esperem que tingui una bona acollida tan de esquiadors, com aficionats i ciutadans de la zona que vulguin passar-se per l'estació.



Gerard Rosell

Ski Time

Artículos relacionados:

  • Club Esquí a Catalunya. Orígens. Publicado el 16/11/2011
  • Jardins de neu i Telemark 2011 Publicado el 02/02/2011

  • #1
    Fecha comentario:
    07/02/2011 21:42
    #1
    Parece ser que lo del jardin llegará antes de lo previsto,...felicidades.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    08/02/2011 19:42
    #2
    Lo del telecabina estaria muy bien..pero no entiendo...sustituiria a la silla de la Roca?

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    09/02/2011 18:12
    #3
    Hola elin,
    si sustituiria a la Roca, y habria una entrada en la cota 1500 (para acceso desde el parquing, llegada de la Rampa...)

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #4
    Fecha comentario:
    09/02/2011 21:27
    #4
    Gerard,podrías explicar más con mucho detalle lo del telecabina con el google earth y de que marca y plazas, por favor. Hace años que se dice lo del telecabina pero no entiendopor dónde iría :frown: :hein?: :hein?: :hein?: El telesilla LA ROCA esta viejo y vastante descuidado: no lo pintan, cae grasa en la estación inferir y tiene una edad que no te la cuento y va lento. Para cómo podría evolucionar la estación con un telecabina, que sería bastante, lo tendrían que hacer de 8 y poner una silla de 6 a las cimas de detras de clots. Preguntales si querán poner alguna silla para ampliación de pistas en los próximos años.

    Ya me lo hirás aclariendo, por favor.

    GRACIAS, GERARD, por semana blanca estaré ya preguntaré en taquillas esto.

    ADIOS, Y GRACIAS !!!!

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    18/02/2011 17:24
    #5
    Hola Esqui 2500,
    la verdad es que no está concretado el plano por donde va a pasar el Telecabina (al menos publicamente). En cuanto a la ampliación, en principio no hay ninguna prevista, habia hace unos años una ampliación con el telesilla Avet, pero de momento no se habla de nada..
    Cuando tenga más noticias las iré explicando.
    Un saludo y gracias por comentar!

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0




Lo más leído: