Baixada de torxes i lesions 2

Baixada de torxes i lesions 2
Hemacompanyat als Reis Mags amb una baixada de torxes per La Rampa. Durant tot el matí hem estat donant classes, i hem seguit avançant amb lesions i evolució de l'esquí.
Per començar, avui el esquiador que he tingut m'ha comentat que seria el últim dia que esquiaria a la seva vida.El senyor havia tingut una lesió de genoll i turmell, la qual no havia seguit correctament el procés de recuperació.

Tot i així li he demanat que es posés els esquís i que comencessim la classe, tranquilament a la pista de debutants.

Només posar-se els esquís, el senyor ha començat a fer viratges, només l'he tingut que guiar una mica amb la paraula, per arribar al final de la cinta i veure com els ulls humitejants, expressaven l'alegria de haver arribat al final amb els seus propis mitjans.

Amb això hem vist que a vegades, capficar-se en superar un esgraó forçan-te, no arribem més enllà, pero descansant i tornant a provar-ho el dia següent, podem tenir resultats esxtraordinaris.

La Pala una pista que s'ha convertit en un clàssic de la competició per les bones condicions de neu i característiques pròpies com el pendent i llargada.



S'ha fabricat una mica de neu, immediatament després de que les emperatures baixessin per la tarda.



Després de la anterior clase, he pogut acompanyar al grup de Tecnificació, primerament veien-los calentar per començar exercicis desde 0: descens directe, cunya, exercicis de cunya complexos.





A les 17:30 s'ha tornat a obrir el telecadira per pujar a tots els que volguessin participar a la baixada de torxes per arribar a dalt i trobar-se amb uns entrants de la zona.



La baixada de torxes estava tancada al final amb 3 màquines trepitja-neu amb els Reis Mags



Hi ha hagut un molt bon ambient entre tots els col·laboradors que volien participar en aquest moment inolvidable baixant per la Rampa fent una serp de foc





Una forma totalment diferent de pasar els Reis Mags que ens acompanyaven fins el poble d'Espot, per donar els regals portats desde Orient.

Salutacions!

Ski Time

Artículos relacionados:

  • Publicado el 01/01/1970
  • Publicado el 01/01/1970
  • Publicado el 01/01/1970

3 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    06/01/2011 20:16
    #1
    Pues en mi opinión ya pueden confitarse todas las competiciones porque me estoy mosqueando de encontrar la Pala cerrada y lo que queda. Esta bien que se hagan competiciones, pero tanto no. Y menos en una pista como la Pala que es el todo de Espot-sin la zona de la Pala no es nada-. Antes en el Estadi aun colaba. Pero saber que la mitad de fines de semana te la vas a encontrar cerrada es una tocada deh. Y ya no veas uno que pague forfait y se encuentre con esto...
    Salut.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #2
    Fecha comentario:
    07/01/2011 20:44
    #2
    jebu si que la estación queda pobre sin la Pala, pero ya que en Alto Campo no van a hacer la competición este finde, al menos la podemos hacer nosotros..
    Gracias por el comentario!
    *PD Yo me miraria antes de subir que no caiga competición, para ir a Port Ainé, aunque no todas las competiciones se van a celebrar en la Pala.

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #3
    Fecha comentario:
    07/01/2011 21:06
    #3
    Felicidades Espot por esa bajada de antorchas

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0


Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: