Mimi 13a avui a Zinal

Mimi 13a avui a Zinal
L'esquiadora de l'Esquí Club Ordino Arcalís tornarà de Suïssa amb dues bones actuacions sota el braç, ahir Gutiérrez es va superar a Zinal sumant a l'eslàlom gegant una 20a posició, que amb 40,06 punts FIS va significar la seva millor marca superant la que va fer el 4 de desembre passat a Davos, i avui a l'eslàlom ha aconseguit una 13a posició.

Després de dues jornades de Copa d'Europa a Schruns (Àustria) decebedores per a Mireia Gutiérrez, amb una absència a la primera jornada i una eliminació a la segona, ahir va aconseguir el seu millor resultat en un eslàlom gegant FIS amb una 20a posició a la prova disputada a Zinal (Suïssa), i un total de 40,06 punts.

Aquesta puntuació millora fins i tot la que va obtenir el 4 de desembre passat a Davos (Suïssa), on va sumar 40,75 punts FIS. L'andorrana ahir va utilitzar 2min 27,12s per completar la prova. Demà tindrà una nova oportunitat per millorar amb un altre eslàlom gegant FIS a la mateixa estació suïssa, per tornar després a Andorra per continuar amb els seus entrenaments.

Mimi Gutiérrez a la Copa d'Europa de Grandvalira l'any passat
Mimi Gutiérrez a la Copa d'Europa de Grandvalira l'any passat

Els equips B, la creu

Tot i el bon resultat de Gutiérrez ahir a Zinal, ahir no va ser una bona jornada per a la resta de representants de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). L'equip B femení va disputar un gegant FIS a l'estació francesa de Briançon, però les dues andorranes, Sofie Juàrez i Carla Altimir, van quedar fora de competició a la primera mànega. Això sí, tot i que Altimir ha caigut en la primera baixada, Juàrez, que sí que l'ha finalitzada, no ha corregut la segona per decisió tècnica. "Hem decidit que Sofie no fes la segona perquè ha acusat molt el cansament i ens estimem més que recuperi bé i no arriscar a tenir lesions. Si no pot esquiar tal com ella sap, no val la pena", va dir el seu entrenador, Joan Orriols. Avui les dues andorranes seran al Principat, per marxar a la Molina el 20 i 21 per disputar un eslàlom FIS dissabte i un gegant diumenge.

Precisament a La Molina també hi seran Esteve Dolsa, Marc Oliveras i Nil Ruiz, de l'equip B masculí, que ahir tampoc no va tenir el seu dia, en aquest cas, a l'eslàlom de La Plagne. Kevin Esteve i Artur Pallas van ser desqualificats a la primera mànega, mentre que Higini Cierco va caure a la segona, i Ferran Huertas, tot i caure, es va aixecar per remuntar una porta i acabar molt lluny de les seves possibilitats, amb 260 punts FIS. Els quatre esquiadors corren dos eslàloms gegants FIS avui i demà a Les Saisies (França).

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: