Es presenta el SSOT'08

Es presenta el SSOT'08
El Salomon Santiveri Outdoor Team 2008 es va presentar amb molta expectació el passat dijous al Museu Olímpic de l'Esport de Barcelona. Un equip d'estrelles que vol seguir marcant la pauta en el món de les curses per muntanya i els raids. Presentats per l'atleta de Salomon Araceli Segarra atletes com Kilian Jornet, Agustí Roc o Àngel Heras. Aquesta temporada la novetat és l'incorporació de Santiveri com a patrocinador i proveïdor del SSOT'08.

Araceli Segarra i Agustí Roc a la presentació del Salomon Santiveri Outdoor Team 2008El Museu Olímpic de Barcelona va acollir el dijous la presentació del Salomon Santiveri Outdoor Team (SSOT) 2008, l'equip que integra a nou dels millors especialistes dels esports de muntanya en Trail Running i Raids: Agustí Roc, Kilian Jornet, Marc Solà, Stephanie Jiménez, Miguel Angel Torres, David Torres, José Javier Torres, Nerea Martínez, Miguel Angel Heras i Sergi Rodríguez.

L'alpinista i atleta de Salomon Araceli Segarra va ser l'encarregada de conduir una presentació que va contar amb la presència de tots els atletes del SSOT i també d'esportistes com Roberto Heras o Nani Roma entre els assistents.

El SSOT ha donat un pas endavant aquesta temporada multiplicant el seu potencial gràcies a un nou fitxatge que serà la millor gasolina de l'equip: Santiveri, empresa pionera en la suplementació dietètica en la nutrició esportiva.

Presentació del Salomon Santiveri Outdoor Team 2008

Diu el refrany que per les seves obres els coneixereu. I les obres esportives dels integrants del SSOT figuren en el palmarès de les competicions més prestigioses: esportistes d'alt nivell del Consell Superior d'Esports entre els quals figura un triple campió de la Copa del Món de carreres de muntanya, el més jove vencedor de les Buff Sky Runner World Series, líders de proves de Copa del Món de carreres de muntanya i del Campionat d'Espanya de Raids d'aventura, campions del món sub-23 i guanyadors de títols com el Ecotlón de Mèxic, el Raid Aventura Patagònia, la Lliga The North Face Raid o el Salomon X-Adventure de Nagano. Aquestes, i moltes més, són algunes de les obres dels esportistes que integren el SSOT i que aquesta temporada s'han tornat a posar el llistó molt alt: van a per els Sky Games (els Jocs Olímpics d'esports de muntanya que se celebren als Dolomites), la Copa del Món FSA Buff Skyrunning, la Lliga Espanyola de Raids d'Aventura i els exigents Saab Salomon Mountain-X Race i l'Abu Dhabi Adventure Challenge.

Artículos relacionados:

  • Es presenta el Salomon Outdoor Team Publicado el 28/06/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: