No hi haurà Nivalia 2012

No hi haurà Nivalia 2012
Així ho avançava fa uns dies la plana web CMD Sport, després del desastre de la passada temporada sembla que aquest any no hi haurà nova edició del Nivalia. La fira de Llívia o la de Vic si que sembla que continuaran. Barcelona es queda així, un cop més, orfe de fira de neu al calendari de fires.

El director de Nivalia & Outdoor Sports, Josep Antoni Llopart, ha confirmat que el saló no es farà aquest any donat que “no és ni el millor format ni el millor moment per al sector de la neu”. Tot i que no descarta que es torni a veure al calendari de Fira Barcelona en un futur, asegura que de moment “està en stand-by”.

La decisió, segons afirma, no es fonamenta en una mala valoració de l'edició de l'any passat, quan van rebre 12.000 visitants al recinte de Montjuïc. La fira va acollir com a expositors a botigues del sector, estacions d'esquí i empreses organitzadores de viatges, però les marques van, un cop més, saltar-se la fira. Per a Llopart el balanç de la darrera edició 2011 és positiu: “Vam quedar satisfets, es va fer una fira amb una visió comercial i pràctica, donat que el sector va considerar oportú un event per tal de reactivar les vendes”.

Tot i això aquest any no hi haurà Nivalia. Llopart explica que “el format de fira de mostres de producte no encaixa ara mateix amb el sector, que prefereix trobades més actives amb activitats per al públic o esdeveniments de promoció a les mateixes estacions d'esquí”. A això s'hi ha de sumar el fet que “la darrera temporada no va ser una bona temporada de neu i el sector es mostraría més reticent a realitzar l'inversió que implica participar a una fira, no volem correr el risc. No és ni el millor format ni el millor moment per al sector ara mateix”.

De la seva banda Fira Barcelona deixa la porta oberta a l'esquí: “Si el sector vol una fira, tornarem a estar amb ells. Nosaltres volem donar suport, però, anem a remolc del sector i entenem que tal com està la situació no és el millor moment”, anuncia Llopart.

Fuente:

CMD Sport

CMD Sport

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/10/2012 16:31
    #1
    NO COMMENTTTTTT ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡ :-: :-: :-: :-: :-: :-: :-:

    Encara que per fe el que es vare convertir ¡¡¡¡.

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    01/10/2012 23:46
    #2
    Ja ho he dit a la noticia de la fira de Madrid. Simplement vui tornar a copiar el que torno a dir de les fires en general i de les de neu en particular.



    ¿Por qué pagar 5 euros por entrar a un mercadillo?
    ¿Qué información de estaciones vamos a encontrar allí que no encontremos en internet?
    ¿Qué sentido tienen las ferias en el siglo XXI?
    ¿Qué coste tiene un stand y qué retorno real genera?
    Sinceramente, creo que la época de las ferias de este estilo ya pasó.

    karma del missatge: 7 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: