Nivalia: Quo vadis?

Nivalia: Quo vadis?
Amb aquesta portem ja vint edicions de Nivalia i hom es demana com pot ser ... per que anem endarrera? Cada any surts amb la sensació que ha sigut pitjor que l'anterior, la passada edició es va sustentar en un event de nivell peró aquest any no hi ha ja per on agafar-la.

Un any més la Fira de Barcelona es vesteix de neu, el saló Nivalia Ski Show arriba a la seva vintena edició, i lluny de renovar-se i reinventar-se any rera any assistim a una lenta peró imparable decadència de la fira que durant moltíssims anys va ser el referent de les fires de neu a la península.

Som molts mitjans els que ho veiem d'aquesta manera i no nomes nosaltres tenim aquesta percepció, els visitants any rera any surten decebuts de la poca qualitat de la fira que representa a un dels sectors estratègics de l'economia catalana com és el turisme de muntanya. On són les marques de material??? Com pot ser que vocals de la fira Nivalia no acudeixin amb les seves empreses??? Molts dels expositors hi van per una certa inèrcia, per que les oficines de promoció turística hi acudeixen i no poden dir que no. Peró molts com ara els fabricants i distribuidors de material ja s'han adonat que entre ser i no ser al Nivalia no hi ha cap tipus de diferència.

Aquesta fira ha quedat reduida a un mercadillo, dit sigui de pas, sense gaires ofertes interessants. Unes poques botigues del sector tenen un aparador perfecte per vendre les seves gangues als aficionats, i millor ni parlem de les autèntiques estafes que s'arriben a veure al mercat de segona mà. En anys anteriors al menys vam gaudir de freestyle de nivell per disimular les mancances de la Fira peró aquest any l'acte principal ha estat una exhibició de freestyle amb bicicleta de muntanya ... pobre, molt pobre.

Esperem que la direcció hi possi remei, per que si no acabarà sent una altra fira sense pena ni glòria com les moltes que veiem a la ciutat comtal, la veritat és que després d'haver visitat les fires de Vic i Barcelona els osonencs els hi passen la mà per la cara als barcelonins ...

Quo vadis Nivalia?

Artículos relacionados:

  • No hi haurà Nivalia 2012 Publicado el 01/10/2012
  • Nivalia, que ha sigut de tu? Publicado el 04/11/2011

5 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    18/11/2007 21:23
    #1
    wenas! ...completament d'acord, una autentica merd.. amb 15 minuts tens de sobres per visitar la fira d'aquest any, lany passat va ser trist pero aquest... sincerament els que portem anys segits visitnala ja o esperavem pero els autentics amants de lesqui no podiem faltar ...encara que domes hagusin posat un estant.. jeje. Espero per lany vinent una remodelacio completa i radical de fira, si no es aixi estic segur de que sera l'ultima. Anims que ja neva!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    18/11/2007 23:51
    #2
    Totalment d'acord també. Pocs stands, poca qualitat, poc atractiu,... Aixó de Nivàlia "ski show' se li fa molt gran per al que realment ofereix. He tornat encara més decebuda que l'any passat, i ja he decidit que l'any que ve a mi no em tornen a prendre el pél :-(

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #3
    Fecha comentario:
    19/11/2007 10:46
    #3
    Completament d'acord.

    Només afegir que 8€ per l'entrada aquesta "fira" es vergonyós.

    No hi había cap marca de material, no hi havía pista de neu. El mercat de segona mà un abús sense precedents...

    Ni 1h vaig estar, més que res perque no hi havia res per veure.

    El Nivalia es mort, jo no se si l'any que ve el tornaràn a montar...

    Quina vergonya de 20 anys de Nivalia!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    19/11/2007 22:55
    #4
    Simplement vergonyós aixó del Nivàlia! NO cal afegir res més. Cal donar-li un rentat de cara per atreure a molta de la gent que hem anat aquest any.
    Per cert el millor estant de tots era el de una estació italiana. Quina imatge donem a l'exterior (tot i ser poc competitius amb alps). Un canvi d'imatge sisplau!!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #5
    Fecha comentario:
    24/11/2007 01:49
    #5
    Quin desengany. Reaccionaran a temps? no ho crec perque si no han estat ni les marques aquest anyno veig perque ho han de fer l´any que vé.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: