Núria Tarré nova directora general de Grandvalira

Núria Tarré nova directora general de Grandvalira
Després de molts mesos, conjetures i entrevistes finalment l'escollida ha estat Núria Tarré. Núria Tarré s’incorpora a NEVASA com a directora general en les funcions de directora comercial i de màrqueting de Grandvalira i en breu serà presentada als mitjans de premsa especialitzats. La presa de posessió del càrrec està prevista per a mitjans d'aquest mes de juny.

Per acord del Consell d’Administració de NEVASA, Núria Tarré ocuparà la Direcció Comercial i de Màrqueting de Grandvalira NEVASA a partir de mitjans del mes de juny. Tarré, amb àmplia experiència en el sector turístic i comercial, havia estat fins ara directora comercial de la companyia aèria Spanair des del gener de 2010.

Amb anterioritat havia treballat durant 13 anys per a la firma internacional Oliver Wyman / Mercer Management Consulting, grup de consultoria internacional, desenvolupant la seva carrera com a consultora i com a responsable comercial en empreses de telecomunicacions, d’innovació i de retail en diversos països europeus, i va arribar a ocupar el càrrec de sòcia i directora d’oficina a París.

Nascuda a França l’any 1973, va cursar la llicenciatura en Direcció i Administració d’Empreses i un MBA (Master in Business Administration) a ESADE, amb l’especialització en Màrqueting i Gestió Internacional i amb la realització d’una part del programa a la Universitat de Michigan.

Núria Tarré assumeix el càrrec amb molta motivació i amb l’objectiu principal d’impulsar el lideratge de Grandvalira com a destinació de neu i muntanya.

Artículos relacionados:

  • Ensisa i Saetde descarten tornar a fusionar la gestió Publicado el 10/10/2012

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/06/2012 20:04
    #1
    Si donava llargues i ara hi ha entrat, entenc, suposo, especulo, és a dir no ho sé però tinc boca... :lol2: que ha aconseguit marcar unes condicions (no només de sou, etc), que li dónen armes per poder treballar a gust.

    Molta sort. Que està el "patio internasioná" curiós, curiós. Specially Spain. :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    01/06/2012 20:48
    #2
    Be, desitja el millor, i com diu el soci (snowComboy).......molta, molta, pero molta sort amb el nou desti.

    Esperem adecuaçio amb els "ANDORRANS" no ni ha prou amb el titols.... el sector.... es molt especial. ANIMS. :+: :+: ;)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: