Lleuger descens de visitants a la Molina

Lleuger descens de visitants a la Molina
La Molina tanca l´estiu amb un descens de visitants del 5%. L'estació xifra en 33.000 els usuaris i treu ferro a la baixada, perquè la campanya ha tingut set dies menys que la de l'any 2010 i el mes de juliol el temps no va acompanyar gaire. L'estació segueix oberta els caps de setmana fins al començament de la temporada d'esquí.

Bike Park la MolinaL'estació d'esquí de La Molina ha tancat la temporada d'activitats d'estiu amb una xifra de visitants i usuaris de 33.000 persones. Aquesta xifra representa un descens del 5% respecte l'any passat. Els responsables del camp de neu, però, han tret importància a la baixada de l'activitat perquè aquesta temporada ha tingut set dies menys que l'anterior, de manera que considera que l'ús de les activitats i les instal·lacions s'ha mantingut.

Els responsables del domini han fet una valoració positiva a pesar de les estadístiques i han remarcat que ha estat una campanya "plena de bones sensacions i experiències". En aquesta línia, han recordat activitats com ara l'MTB School Camp, la tercera edició de la Kids Race la Molina de Grifone i els Specialized Days, les quals han permès a l'estació unir un públic tan familiar com esportiu. Entre les activitats que han tingut més acceptació han estat els passejos amb ponis i la piscina. Igualment, també ha gaudit d'una gran acceptació el parc de jocs inflables, que s'havia incorporat aquest any al programa d'estiu. Per contra, l'activitat que ha tingut menys demanda ha estat la Central de Reserves.

Des de l'estació han emfatitzat que les activitats han tingut el complement gastronòmic dels establiments repartits pel domini esquiable, com ara el restaurant El Bosc, el refugi Niu de l'Àliga i la cafeteria i brasa dels Alabaus.

Caps de setmana oberts

A pesar que ja ha tancat la temporada d'estiu, l'estació mantindrà encara obertes les instal·lacions durant els caps de setmana fins a l'inici de la temporada d'esquí amb les activitats del Parc d'Aventura, la Supertirolina, els itineraris de quads infantils, el rocòdrom i les excursions amb Segway, per les quals cal fer reserva.

Fuente:

Regio 7

Regio 7

Artículos relacionados:

  • 30.000 estiuejants a la Molina Publicado el 04/08/2011

3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    24/09/2011 11:21
    #1
    Teniendo en cuenta la situación económica, que la temporada ha sido ligeramente más corta y menos nivosa que la anterior, no parece tan mal resultado.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    24/09/2011 15:17
    #2
    #1 És la temporada d'estiu ;)

    karma del missatge: 16 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • RX
    RX
    #3
    Fecha comentario:
    24/09/2011 18:53
    #3
    Ups... pensaba que el descenso había sido después de acabar el año, teniendo en cuenta las dos temporadas. Parece que mi catalán es mejorable :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: