30.000 estiuejants a la Molina

30.000 estiuejants a la Molina
La Molina rep 30.000 visitants durant l´estiu. El Bikepark és una de les activitats més consolidades i amb més afluència de la temporada. Aquesta és la xifra que es va assolir l'estiu passat i que es fixa com a objectiu aquesta nova temporada.

30.000 visitants són els que reben les instal·lacions de la Molina amb l'oferta d'activitats d'estiu que presenta l'estació. Una xifra de la temporada anterior que esperen mantenir aquest estiu. Els responsables de les instal·lacions creuen que les dades d'enguany seran semblants a les de l'estiu passat, tot i que de moment no ha estat així, ja que durant el juliol s'ha registrat menys visites que el juliol del 2010.

El mal temps, el fred i la mala situació econòmica poden fer disminuir lleugerament el nombre de visitants. De tota manera, asseguren que durant l'agost el moviment de turistes creix i ja s'ha notat durant els primers dies del mes, segons Marta Viver, responsable de comunicació. La temporada va començar el 4 de juny obrint només els caps de setmana, i de manera ininterrompuda des del 2 de juliol fins a l'11 de setembre.

L'estació de la Cerdanya té una oferta variada d'activitats per a un públic molt divers, més enllà de la neu i dels esports d'hivern. L'estiu pot ser una oportunitat per conèixer els paratges naturals d'aquestes instal·lacions a partir de les diferents activitats programades: des de rutes amb patinets de muntanya, barques i patinets d'aigua, quads, tennis i piscina, entre moltes d'altres, per a públics familiars o esportistes.

Activitats que es mantenen

Una de les activitats més consolidades i que rep més afluència de persones durant tota la temporada és el Bikepark, amb diferents recorreguts de descens amb bicicleta de tots els nivells.

Enguany, com a novetat, s'ha iniciat l'Escola de Mountain Bike, una escola especialitzada en el sector del descens que ofereix el servei de classes de bicicleta de muntanya. Segons els responsables de les instal·lacions, és una activitat que ha tingut bona acollida i en què els corredors poden triar entre classes particulars per hores, descensos guiats, cursos específics de caps de setmana i cursos setmanals. Entre altres novetats, també s'ha creat un espai destinat als més petits, amb inflables i altres atraccions i la possibilitat de celebrar-hi aniversaris o festes infantils.

Encara que el gruix de visitants a les instal·lacions es fa durant la temporada d'hivern, en època d'esquí (amb 300.000 usuaris l'hivern del 2011), les activitats d'estiu tenen bona acollida i s'han consolidat des de la seva creació. Des del 1985, la Molina treballa per la promoció de les vacances de muntanya amb l'objectiu de potenciar les activitats d'estiu, tot i que anteriorment les instal·lacions ja n'acollien algunes.

Mateixos preus que el 2010

Atesa la mala situació econòmica actual, la Molina manté els preus del 2010. Així, el forfet diari del Bikepark costa 20,50 euros. A més, es pot adquirir un forfet de temporada per 175 euros, que inclou Bikepark i piscina. El preu de la pujada en telecabina es manté igual que l'estiu passat en 10 euros.

Fuente:

Regio 7

Regio 7

Artículos relacionados:

  • Lleuger descens de visitants a la Molina Publicado el 24/09/2011
  • Malgrat tot un bon estiu Publicado el 14/09/2011

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: