Malgrat tot un bon estiu

Malgrat tot un bon estiu
Aquesta podria ser la frase que definiria l'estat d'ànim de les estacions andorranes, el balanç és positiu, malgrat la que ens cau a sobre econòmicament parlant les activitats estiuenques ajuden a cuadrar balanços a les estacions.

La temporada d’estiu a les estacions arriba a la seva fi. El Vallnord Mountain Park va donar per finalitzades les activitats que es fan durant aquesta època de l’any diumenge passat tot i que obrirà parcialment els dos propers caps de setmana. El balanç que se n’extreu és favorable, atès que mostra un increment d’un 15% dels visitants, registrant la màxima afluència de la temporada durant el mes d’agost i la primera quinzena de setembre.

Segons un comunicat emès per l’estació, gràcies a l’increment de la diversitat en l’oferta d’activitats que s’han proposat enguany, com ara el làser combat, el kàrting o les excursions amb vehicles de motor, s’ha aconseguit augmentar la facturació un 8% respecte a l’any anterior. Tot i que Vallnord havia obtingut unes xifres similars a les del 2010 quant al mes de juliol, la millora de les condicions meteorològiques ha estat “clau per obtenir aquests bons resultats”.

Kàrting Vallnord

Grandvalira tampoc ha donat per acabades totes les activitats d’estiu, ja que el Bike Park i el Golf Soldeu mantindran les seves portes obertes fins a final de setembre i principi d’octubre, respectivament, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

Fonts de l’estació van indicar ahir que el balanç per al Grandvalira Family Park, un espai destinat a les famílies amb diferents opcions d’oci, és positiu i millora les xifres de l’any anterior, pel fet que es calcula que enguany s’ha registrat un “augment de visitants d’entre el 5 i el 10 per cent” respecte al 2010. Pel que fa al Kàrting Marc Gené, les mateixes fonts asseguren que el mes de juliol va ser “més fluixet” atès el mal temps que va fer, però que durant l’agost es va remuntar el nombre de visites i això ha possibilitat que les xifres d’aquesta activitat se situïn properes a les obtingudes durant l’any anterior. Les dades facilitades per aquesta estació són provisionals i faltarà saber quin és el balanç final del Bike Park i el golf per tenir les dades sobre la facturació definitiva de Grandvalira.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: