Acordat el pla d'actuació de la Molina

Acordat el pla d'actuació de la Molina
Enric Ticó, president d’FGC, s’ha reunit a La Molina amb els alcaldes d’Alp, Toses i Bagà per coordinar la creació d’una nova Comissió Assessora de l’estació d’esquí de La Molina. Els dos primers acords de la Comissió són: la definició de les inversions a realitzar els propers anys, ordenades per prioritats, que seran executades segons les disponibilitats pressupostàries; i l’oferiment a Masella d’incorporar-se a la nova comissió. Aquesta neix amb l’objectiu que els principals agents del territori participin activament dels plans d’actuació d'FGC a l'estació per posicionar-la com a referent de l’alta competició i l'esport adaptat als Pirineus.

El president d’FGC, Enric Ticó, s’ha reunit aquest matí amb l’alcalde d’Alp, Ramon Moliner, l’alcalde de Toses, Francesc Rosell, i l’alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, i han acordat el pla d’actuacions a l’estació de La Molina durant els propers anys. En concret s’han definit les inversions a realitzar, ordenades per prioritats, que seran executades segons les disponibilitats pressupostàries en cada moment. Així mateix el president d’FGC i els alcaldes també han convingut la creació d’una nova Comissió Assessora de l’estació d’esquí i l’oferiment a l’estació de Masella per integrar-se en aquest nou òrgan assessor.

La creació d’aquesta nova Comissió respon a la voluntat d’FGC i del Departament de Territori i Sostenibilitat d’implicar els principals agents del territori en els plans previstos per a l’estació de La Molina durant els propers anys.

Dinamització del territori

La creació de la nova Comissió, que comptarà amb la implicació de les principals institucions públiques i privades vinculades amb l’activitat de La Molina, té un sentit especialment rellevant en el moment actual per posicionar l’estació d’esquí de La Molina com a referent de l’alta competició i l’esport adaptat als Pirineus juntament amb Masella, i amb la candidatura olímpica Barcelona Pirineus 2022 en l’horitzó.

La nova Comissió es reunirà periòdicament, i comptarà amb la participació directa del president i la direcció d’FGC i dels alcaldes d’Alp, Toses i Bagà. A més, està previst incorporar en un futur immediat a representants significatius del teixit empresarial de la comarca.

Objectiu i funcions

La nova Comissió tindrà com a objectiu principal conèixer i participar en la definició d’estratègies de desenvolupament de l’estació d’esquí de La Molina. Així mateix serà a través d’aquest organisme que FGC mantindrà informats els principals agents del territori del Pla Director vigent a La Molina i les actuacions que es portin a terme a l’estació en matèria de millores en les instal·lacions i equipaments, noves estratègies comercials, i activitats de promoció turística, entre d’altres.

Sinergies amb Masella

El president d’FGC i els alcaldes d’Alp, Toses i Bagà també han acordat oferir a l’estació de Masella la possibilitat d’integrar-se com a membre de ple dret en la nova Comissió Assessora. Actualment La Molina i Masella ja treballen conjuntament en l’optimització de recursos i la planificació d’una estratègia comercial conjunta fruit de la signatura d’un conveni de col·laboració entre les dues estacions el passat mes de juny amb l’objectiu final de potenciar el domini esquiable comú. La voluntat final és la de reforçar la marca La Molina/Masella i millorar el servei perquè els esquiadors en surtin beneficiats, amb el valor afegit de l’impacte positiu que això suposa pel territori.

Artículos relacionados:


3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • RX
    RX
    #1
    Fecha comentario:
    06/09/2011 23:35
    #1
    Si esto sirve para que las dos estaciones dinamicen su funcionamiento conjunto, bienvenido sea. :+:

    karma del missatge: 33 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    07/09/2011 09:36
    #2
    A veure, a veure què passa però pitjor.......segur que no serà :+:

    karma del missatge: 34 - Vots positius: 2 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    07/09/2011 11:41
    #3
    #1 Això ja es va tractar a l'altra reunió del juny i sembla que va per bon camí ... veurem que pasa ...

    karma del missatge: 16 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: