Montilla condiciona la gratuïtat del túnel del Cadí al suport als Pressupostos

Montilla condiciona la gratuïtat del túnel del Cadí al suport als Pressupostos
Demana als partits CiU i ERC que ratifiquin els comptes de l'Estat. Posa per endavant els interessos partidistes de cara als nous pressupostos abans que la més que discutible política de pagar a uns pocs el peatje quan el que s'hauria de fer és aconseguir la gratuitat per a tothom, o tots moros o tots cristians!!!

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, José Montilla, va afirmar ahir que la gratuïtat del túnel del Cadí per als residents a la Cerdanya, el Berguedà i l'Alt Urgell és pendent de l'aprovació dels Pressupostos de l'Estat per a l'any vinent, i que per això espera que rebin un suport suficient. Montilla va ser ahir en una Fira de Sant Ermengol amb més presència política que mai, ja que arriba a les portes de la campanya per a les eleccions al Parlament català, que comença demà mateix. Ahir també van ser al certamen la número 2 de CiU per Barcelona, Núria de Gispert, i el cap de llista d'ICV per Lleida, Francesc Pané.

Montilla va afirmar: "La gratuïtat del túnel del Cadí per a l'any vinent és als Pressupostos de l'any 2007, que es discutiran dimarts al Congrés" i hi va afegir: "Espero que de CiU, ERC i el PP, que han anunciat que hi votaran en contra, finalment almenys CiU i ERC no ho facin". Pel presidenciable socialista, els nous pressupostos "són els millors que ha fet mai l'Estat per a Catalunya i possibilitaran reduir l'escreix de peatges que pateix Catalunya".

L'AEROPORT DE LA SEU

Pel que fa als tràmits per l'aeroport de la Seu --el pla especial del qual es va aprovar dimarts--, Montilla va avançar: "Crec que estarem en condicions que la pròxima legislatura això s'acabi concretant".

Pel que fa a les infraestructures, Pané va defensar com a prioritats al Pirineu l'extensió de la xarxa ferroviària i la modernització de les principals connexions entre comarques i amb Andorra. El candidat ecosocialista considera "inhumà que encara no s'hagin resolt punts com el port de la Bonaigua, no s'hagi desdoblat la carretera amb Andorra o que Catalunya sigui tercera per la cua en tot Europa en quilòmetres de línia fèrria".

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: