El Govern no invertirà en l'aeroport de la Seu

El Govern no invertirà en l'aeroport de la Seu
Diu que "no estan definides les circumstàncies d'aquesta instal.lació". I és que les negociacions entre Espanya, Andorra i Catalunya estan en punt mort i l'aeroport segueix essent territori de les males herbes i no dels avions com hauría de ser.

L'Executiu espanyol no va fer efectives les inversions que figuraven en els pressupostos d'AENA de l'any 2005 per a l'adquisició de l'aeroport de la Seu d'Urgell ni n'ha inclòs cap altra partida en els dels anys successius fins al 2008.

Així consta en una resposta per escrit del mateix Govern al senador de CiU Ramon Companys, en què el Ministeri de Foment admet que l'aportació d'un milió d'euros que recull el programa d'actuacions plurianuals 2005 d'AENA "no s'ha executat" perquè "no estan definides ni concretades les circumstàncies relatives a aquesta instal.lació".

L'Executiu espanyol va incloure un milió d'euros en els pressupostos d'AENA per a l'any 2005 per fer efectiva la compra dels terrenys del futur aeroport, però les negociacions a tres bandes entre els governs d'Andorra, Catalunya i l'Estat espanyol es troben en punt mort.

El mes de febrer passat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat, Joaquim Nadal, va assenyalar que l'Executiu català estudiava la possibilitat d'adquirir de la seva banda els terrenys per després negociar-ne la cessió a l'Estat i a Andorra i constituir un ens de gestió compartida entre els tres governs. Malgrat tot, l'adquisició no s'ha produït i el projecte es manté en un punt d'indefinició que n'allarga la posada en marxa.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:

  • 80.000 passatgers a l'aeròdrom de la Seu? Publicado el 14/10/2011

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    21/07/2006 03:49
    #1
    jeje, sona a "pio pio que yo no he sio"...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    21/07/2006 03:54
    #2
    :-DDDD
    C'est la Vie!!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: