Emoció i espectacle al Solo Nieve Festival celebrat a VALLNORD

Emoció i espectacle al Solo Nieve Festival celebrat a VALLNORD
Aquest passat cap de setmana a Vallnord es va dur a terme un gran esquí-test obert al públic, a més a més es va poder gaudir de la Movistar SET UP SESSION que va reunir els millors riders a nivell nacional.

El cap de setmana passat, del 25 al 26 de març, es va dur a terme a l’estació andorrana VALLNORD el Solo Nieve Festival, una mostra on van participar totes les marques del sector i on els visitants van poder gaudir d’una gran varietat d’activitats per a tots els gustos i edats. El rider, Leo Tarrat, va ser el guanyador de la competició Movistar SET UP SESSION, una prova on els participants havien de superar un salt de més de 5 metres d’alçada.

El dissabte, des de primera hora del matí, deu marques de material d’esquí, van organitzar un esquí – test gegant amb més de 500 parells d’esquís de la propera temporada. A més a més, els visitants van poder participar en una gimcana, classes d’iniciació a l’esquí gratuïtes, un park amb mòduls per saltar, una pista quilòmetre llançat i gaudir de música en directe.

Movistar SET UP SESSION

El plat fort va arribar amb la celebració del Movistar SET UP SESSION el dissabte, a les 17.00 hores. Aquesta competició va reunir els millors riders del panorama peninsular. Els participants van haver de superar un salt de més de 5 metres d’alçada amb la recepció situada a l’aparcament del Planell.

El format de la competició va ser de tres rondes. Una de les sorpreses de la jornada va ser l’eliminació de dos dels grans favorits, Carlos Domínguez i Guy Díaz que van arriscat massa. El guanyador va ser Leo Tarrat amb un switch 720, seguit de Marcos Parera amb un 720 i en tercera posició Tomàs Blanc amb un switch 360. Els premis repartits van ser de 2.800 euros pel primer corredor, 1.500 euros pel segon corredor i 700 euros pel tercer.

Escalfant motors

El solo Nieve Festival va obrir portes el divendres 24 de març amb la celebració de la primera jornada de la Movistar SET UP SESSION, on els riders van provar el circuit preparat per el dia següent. Aquest invitacional va comptar amb la presència dels dotze millors riders del moment: Guy Diaz, Leo Tarrat , Lucho Raimondo, Jaume Puigdengoles, Tomàs Blanc, Àlex Kinquella, Marck Vallejo, Marcos Parera, Javi Vega, Carlos Domínguez, Luca Meloni i Tao Alomé.

A més a més de l’invitacional, també hi va haver lloc per les joves promeses que van jugar-se la participació a la final a tres wild cars. Els andorrans Joel Albadalejo, Ricky Coma i Bernat Adrán van ser els corredors que van passar a la final.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • ahs
    ahs
    #1
    Fecha comentario:
    10/04/2006 11:45
    #1
    La veritat que va estar molt be, un nivell bastant considerable, ja podem començar a fixar-nos amb aquests nens que venen...no, que en penseu?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    10/04/2006 14:18
    #2
    I aquí faltava el Noah Albadalejo ... un crack del que vam poder gaudir al Total Fight.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: