Boira i lesions 3

Boira i lesions 3
Dia de reis es treballa igual en pistes, i replets d'esquiadors que aprofitaven fins a avui per a esquiar. Una boira que cap a aparicions intermitents bastant intenses.
Comencem el dia tapats amb una espessa boira. Gens més canviar-me, Vicens (l'alumne d'ahir) queria que altre dia li fes classe per a acabar de polir alguns aspectes. Avui de bon tros més ànim, alegria i progressant fins a arribar a fer paral·lel entre corba i corba.

La Cafeteria, amb Vicens a la cinta. Es pot apreciar la densitat de la boira.

Més tard, una classe amb 4 nens; Gabriela de 4, Antonio de 6, Pedro i David de 6. Entre Gus i jo ens les hem tingut per aconseguir que escoltessin, deixessin de jugar per un moment, saltar... Un petit truc: Estàtua, tots els nens saben jugar, i els dius que cuan parem juguem a l'estàtua, i genial, no es mouen.

Gus, Gabriela, Antonio, Pedro i David.

Telecadira El Bosc

Cota alta, amb La Pala a la dreta, just quan ha començat a aclarir-se (15.00)

Després he pogut acompanyar a Iván, amb Judith i Xavi, per fer una excursió en un troç petit d'itinerari de Gran Pallars-Espot per arribar al llag, que tenia uns 4 cm de neu nova.



Al finalitzar el itinerari amb Judith i Xavi. Les Picardes de fons.

El itinerari

Per finalitzar una imatge de La Pala després de baixar per el Tub de la Pala que estava ple de bumps, crec que demà provaré de baixar a fort.. A la Pala ja estàn treballan per les Competicions del cap de setmana colocando las salidas.



Una salutació!

Ski Time

0 Comentarios Escribe tu comentario


    Escribe tu comentario





     

    Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
    AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

    Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



    Lo más leído: