Gutiérrez tercera a Zinal

Gran cursa en l'eslàlom FIS de l'andorrana, superada només per dues suïsses habituals en la Copa del Món, després d'aconseguir una tretzena posició també a Zinal aquesta vegada l'andorrana ha pujat al podi. Nil Ruiz a Courmayeur també ha fet una setena posició amb Marc Oliveras desé en una cursa marcada pel suïs Marco Gut.

Mireia Gutiérrez va aconseguir un excel.lent tercer lloc en l'eslàlom FIS que va disputar ahir a l'estació suïssa de Zinal. La corredora andorrana va realitzar una gran carrera i només va ser superada per dues corredores locals, Puenchera i Abderhalden, que habitualment estan entre les deu millors en les Copes d'Europa i que aquesta temporada han estat assídues en les del Món.

Gutiérrez va aconseguir el tercer millor parcial en la primera mànega i el sisè en la segona. En total, va obtenir una marca d'1min 40,44s i va aconseguir 27,36 punts. Després d'aquesta prova, Gutiérrez torna al Principat per descansar uns dies abans d'afrontar l'última sortida de la temporada, un gegant i un eslàlom el 10 d'abril a Malbun (Liechtenstein).

Ruiz destaca a Itàlia

A Courmayer (Itàlia) Nil Ruiz va ser el corredor andorrà més destacat amb una setana posició. Segons l'entrenador de l'equip B de la Federació Andorrana d'Esquí, Xavier Bellsolà, Ruiz va marcar 60 punts FIS i, per tant, va igualar el millor registre personal en l'eslàlom --obtingut l'any passat als campionats d'Espanya júniors a Espot--, que li permet millorar sensiblement els 63,87 que té actualment. De la seva banda Marc Oliveras va apuntar-se la desena posició.

També hi va participar Higini Cierco, que va marcar l'onzè millor temps en la primera mànega, però en la segona va ser desqualificat, igual que Marc Oliveras, 24è al primer descens. Esteve Dolsa ni tan sols va poder ser a la graella de sortida en el segon parcial, ja que va caure en el primer.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.