Descobrint Utah: Capítol 4 - The Canyons

Descobrint Utah: Capítol 4 - The Canyons
The Canyons és l'estació probablement menys coneguda de l'àrea de Park City, tot i aixó si esteu per Utah amb la família no us la perdeu, jo no la convertiria en una destinació preferent peró té el seu encant aixó de passejar-se per grans boulevards entre arbres i xalets. L'estació té un parell de zones força interesants i és la més barata de Park City, cosa també a tenir en compte.

Amb vuit dolçes muntanyes The Canyons és una estació ideal per perdres amb la familia, els qui busquin emocions més extremes potser no les trobaràn aquí, no vol dir que no pogueu gaudir de l'estació, però si la vostra intenció és tastar en profunditat el que ha fet famós el nom de Utah al món de la neu potser hi han millors opcions que The Canyons, cosa que no vol dir que aquí no pogueu gaudir de la neu, per que no en va aquesta és una de les estacions més gran de Nord Amèrica i els seus bowls i l'esquí entre arbres la fan molt interessant però si parlem de les pistes em quedo amb Park City, aixó no vol dir que no sigui una estació interesant.

Murdock Peak, la zona més interesant vista des del Cabriolet

Murdock Peak, la zona més interesant

Dels vuit pics de l'estació sense cap mena de dubte el més interesant és el Murdock Peak, una zona molt completa de pistes blaves, negres i fora pistes tant entre arbres com oberts, a més curiosament és una de les menys transitades de l'estació, aquí és on es concentren els locals els dies de més afluència.

Vista de la part central de l'estació des de la base del Cabriolet

Vista de la part central de l'estació

De la resta de l'estació caldria també destacar el Ninety-nine 90 Peak, un pic reservat als més intrèpids, set pistes negres i la resta com ells dirien per baixar on your own per allà on us vagi millor, com sempre recordant que no podeu sortir de les pistes a no ser que hi hagi una porta que així ho indiqui clarament.

La zona del Ninety-Nine 90 Peak des de l'arribada de la cadira Saddleback Express

La zona del Ninety-Nine 90 Peak des de l'arribada de la cadira Saddleback Express

Com a Deer Valley o Park City aquí també tot està cuidat al màxim detall, tot i que el trepitjat de les pistes no és obsesiu com podria ser a Deer Valley no us oblideu d'agafar cada dia el grooming map que s'imprimeix cada nit amb les pistes que es trepitjaran per a que així els usuaris vegin cada matí quines pistes s'han llevat en perfectes condicions.

Snow dancer

Vista de la pista Snow Dancer

Vista de la pista Chicane

Allotjament 5 estrelles

Aquest seria un dels punts més forts de l'estació, la qualitat dels seus allotjaments, nomes tres hotels a peu de pistes i tots tres d'autèntic ensomni, un quart hotel està a punt de ser inaugurat amb la qualitat del segell Waldorf Astoria Collection el Dakota Mountain Lodge comptarà amb el seu propi telecabina per accedir a pistes el Frostwood que ja s'està construint i arribarà al peu del Flight of the Canyons. Ja en funcionament hi ha el Silverado Lodge, el Sundial Lodge i l'espectacular Grand Summit, tots de primeríssima qualitat.

Piscina exterior del Sundial Lodge

Piscina exterior del Sundial Lodge

Parks i snowboard

Aquí no nomes estàn admesos els esquiadors, també els surfers tenen aquí el seu espai i mercés a l'acord entre The Canyons i Burton Snowboards l'escola de The Canyons s'ha convertit en un centre oficial Learn to Ride de la marca. L'estació compta amb dos terrain parks i 6 halfpipes naturals, per a que gaudiu del terreny tal com és.

Snowpark a the Canyons

Snowpark a the Canyons

Elk dance

Elk dance

Vista des de Dream Peak

Vista des de Dream Peak amb Peak 5 en primer pla

Sidewinder

Sidewinder

Vista aèria de l'estació

Vista aèria de l'estació

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: