Festa de fi de curs a Cerler

Festa de fi de curs a Cerler
Avui dissabte a Cerler s'ha cel.lebrat una festa per acomiadar una temporada que sense ser extraordinària si que es pot calificar de bona, sobretot per aquesta estació aragonesa que per mèrits propis s'ha fet un lloc entre les millors estacions del Pirineu, Cerler i la vall de Benasc són un binomi perfecte, una bona estació, una bona oferta turística i gastronòmica i una vall plena de natura i activitats formen un reclam perfecte. Si no la coneixeu ... aneu-hi, hi tornareu, segur.

L'estació de Cerler ha cel.lebrat avui la seva festa de comiat de temporada, un waterslide com a activitat més espectacular i moltes activitats, que anaven des d'un concert fins a la cursa social del Club Esquí Cerler Aneto. L'any passat més de mil persones van participar a la festa i avui s'espera haver superat aquesta xifra.

Cerler: Off Season Festival

El festival, denominat Off Season Festival, s'ha desenvolupat íntegrament al sector Ampriu. Donat que el peu de pistes està molt a prop dels remontadors i han pogut estar presents en ell tant el públic esquiador com el no esquiador i hi havien activitats per ambdós públics.

A partir de les 11:00 hores han començat les activitats a l'Snowater. L'Snowater ha estat l'activitat que més públic ha concentrat, aquí podeu veure un vídeo de l'Snowater de la passada temporada.

Cerler: Off Season Festival

La segona part de la jornada s'ha desenvolupat a la terrassa del restaurant Ampriu amb la festa de la Llonganissa i la Cervesa, patrocinada per Ambar i Embutidos Aventín. Per tant sols 2 euros els participants han pogut gaudir d'un pintxo de llonganissa i una cervesa. Simultáneament ha començat el plat fort de la jornada amb un animat concert del grup Bogus Band a la terrassa del restaurant Ampriu.

Cerler: Off Season Festival
No tots els aterratges eren ortodoxos ...

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: