La FCEH presenta les novetats de cara a la temporada

La FCEH presenta les novetats de cara a la temporada
Tot i que ja fa uns dies que la temporada va començar, tant pel vessant esportiu com pel turístic, la Federació Catalana d'Esports d'Hivern ha presentat aquest migdia les línies mestres del que serà la nova temporada 2010/11. I aquesta és una temporada especial, plena d'esdeveniments que poden marcar el futur dels esports d'hivern al nostre país, campionats del món, copes del món, copes d'Europa i un llarg etcètera d'esdeveniments marquen aquesta temporada.

Mirant cap als Jocs Olímpics

Amb el punt de mira fixat a la reunió del gener de 2013, on s'ha de dilucidar quina candidatura presentarà el COE si la catalana o l'aragonesa, i sobretot un cop si fos el cas superat aquest tràmit el de l'estiu de 2015 l'Oficina Tècnica Barcelona-Pirineus 2022 ja treballa en el seu plà director i la FCEH per la seva banda ja fa anys que treballa per posar a Catalunya al mapa dels esports d'hivern. Aquest any la candidatura pels JJOO suma al seu haver els Campionats del Món d'Snowboard - La Molina'11, noves proves de la Copa del Món de Telemark a Gran Pallars - Espot i les finals de la Copa d'Europa de Discapacitats a la Molina, i a tot aquest regitzell de proves d'abast internacional s'han de sumar d'altres de menor abast peró molt importants de cara a la base que s'ha de començar de potènciar seriosament com ara l'Audi Quattro Cup pel que fa a l'esquí alpí o la 1ª Copa Nins d'esquí de fons i moltes d'altres proves com la Copa d'Europa femenina d'esquí alpí, la tradicional Marxa Beret i moltes d'altres que podeu consultar a la plana de la federació. Cal afegir que a falta nomes de signar el contracte La Molina ha estat triada per organitzar els Campionats del Món d'Esquí IPC.

L'oficina tècnica compta entre d'altres amb el millor esportista d'hivern paralímpic com és Eric Villalon, la Sylvana Mestre, tota una experta en món dels exports paralímpics, la Mònica Bosch (Tres vegades olímpica) o Jordi Ribó, un regitzell de veus expertes pel que fa al món dels esports d'hivern. Tal com va apuntar l'actual alcalde de Barcelona "aquest és un projecte de país que necessita tot el suport del Pirineu", tal com ho demostra el fet de que els consells comarcals de l'Alt Urgell, l'Alta Ribagorça, el Bergueda i la Cerdanya hi són representats a aquest plà director o full de ruta presentat fa uns dies a Barcelona.

Tot aquest esforç que es fa des de la federació va encaminat a fer pujar des de la base a joves valors dels esports d'hivern català, i també per seguir sumant esforços per tal d'evitar el que segons paraules del president de la FCEH s'han vingut a qualificar de penúries que pateixen els nostres esportistes quan miren de donar el salt a l'extranger, tant pel que fa a nivell dels resultats com sobretot al fet de que la falta d'ajudes significa que els resultats no es poguin asolir si no és amb un esforç personal, i en la majoria de casos familiars, que fa que el nivells dels entrenaments no sigui l'adequat per tal de poder competir amb igualtat de condicions amb esportistes d'altres païssos.

TargeNeu: La llicència pels turistes

Un any més s'ha aprofitat l'acte per presentar un dels productes estrella de la Federació com és la seva llicència que assegura a tots els federats amb les millors cobertures del mercat, la Targeneu fa aquest any 19 anys i la seva llarga trajèctoria de la mà de Generali Seguros no s'entén si no fos un producte no nomes pioner sino que ha sapigut renovar-se amb el pas dels anys i que és molt atractiu per a tots els practicants dels esports d'hivern. Aquest any torna la modalitat única i per tant desapareixen les TargeGel i la TargeFons donat que les seves cobertures queden incloses a la TargeNeu tal i com es venia fent en el passat.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    23/11/2010 15:37
    #1
    i els clubs cobraràn les curses que els hi deuen? i el sou del presi segueix essent de només 90.000 euros o se l'ha apujat amb la inflació?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    23/11/2010 15:50
    #2
    Llàstima no haver-ho sapigut a temps de preguntar-li ... aquestes coses s'han de denúnciar on toca.

    Si voleu en podem parlar amb dades i presentar un article al respecte, si voleu podeu contactar amb nosaltres mitjançant el botó Contacta'ns que teniu sota del nostre logo.

    Gràcies per l'informació.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: