Incertesa laboral a Port Ainé

Incertesa laboral a Port Ainé
I és que el tretze treballadors fixos de l'antiga gestora, Pallars Industrial, encara no veuen clar el seu futur, al menys fins que es resolgui el concurs que ja s'està possant en marxa per tal de resoldre la gestió de Port Ainé i Espot Esquí, entre d'altres concessions.

El conseller delegat de l'Institut Català de Finances, Josep Maria Ayala, es va reunir ahir a Llavorsí amb els representants dels treballadors de Port Ainé i el delegat del Govern per a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit, per parlar de la licitació per a la gestió de l'estació d'esquí d'Espot, Port Ainé, l'Hotel Cota 2000 i l'Alberg Sport Center. Ayala va indicar que en l'atorgament de la gestió, que es farà en un sol paquet, es considerarà positiu el manteniment dels actuals treballadors, que segons l'Institut són tretze. En canvi, segons el secretari general de Comerç, Hostaleria i Turisme de les Terres de Lleida de CCOO, José Manuel Romero, són 75 treballadors, tenint en compte els que treballen en les infraestructures hoteleres de l'estació. Romero va manifestar que els empleats reclamen una solució ràpida, segons informa l'ACN.

Ayala va exposar el calendari del procés per establir un nou gestor. La data límit per a la presentació d'ofertes és el 21 de setembre. Així, les candidatures es podrien valorar durant els darrers dies d'aquest mes i s'iniciaria la gestió a començament d'octubre, fins al 30 de setembre de l'any que ve. Amb aquest calendari l'Institut Català de Finances vol transmetre la confiança que l'estació d'esquí de Port Ainé i els hotels que en formen part entraran en funcionament a la propera temporada d'esquí 2007-2008.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: