El Govern pagarà 476.000 euros més per fer-se amb Port Ainé

El Govern pagarà 476.000 euros més per fer-se amb Port Ainé
L'Institut Català de Finances (ICF), entitat financera depenent de la Generalitat, haurà d'abonar 476.000 euros per recuperar el complex d'esports d'aventura Sports Center. A diferència de la resta de lots que es va adjudicar, que quedaràn en taules perque els crèdits hipotecaris que había concedit l'ICF eren superiors a la xifra per la que va licitar, en aquest cas la quantitat per la que va pujar, 700.000 euros, és molt superior als crèdits que havía concedit a l'empresa Pallars Industrial SA per a l'Sports Center (fixats, segons les garantíes hipotecàries, en 224.000 euros).

Des de l'Institut es justifica aquesta decisió, que implicarà destinar enacara més diners a l'estació hivernal, pel fet de que el centre d'esports d'aventura és "essencial per revitalitzar Port Ainé". Segons expliquen, la seva voluntat és que hi hagi activitat tant d'estiu com d'hivern, el que nomes es pot garantir mitjançant l'Sports Center.

A l'igual que la resta de licitadors que es van fer amb algun dels 20 lots que finalment van sortir a subhasta, l'ICF haurà de consignar els més de 400.000 euros davant del jutjat. Tal i com marca el procediment, el jutge farà servir els 476.000 euros per pagar a la resta de creditors, bàsicament, entitats bancaries i la Seguretat Social.

La subhasta de Port Ainé es va dur a terme el passat 29 de juny en el Jutjat Mercantil de Lleida. L'ICF es va adjudicar les pistes, l'hotel i l'Sports Center por un total de 3,5 millones d'euros. Cal recordar que aquest procediment es va iniciar perque la Generalitat va reclamar l'execució de les garantíes hipotecàries del prèstec de 13 milions d'euros que havía concedit a Pallars Industrial SA.

Expediente de regulación

D'altra banda, l'empresa Pallars Industrial SA va anunciar ahir a la plantilla de treballadors fixes del complex que es dediquen a tasques de manteniment l'inici d'un expedient de regulació temporal per a enviar a l'atur a 10 dels 15 treballadors. Així ho va indicar el responsable de Comerç, Industria i Turisme de Comisiones Obreras (CCOO), Manuel Romero, després de la reunió que va mantindre la plantilla amb els encara responsables de l'empresa. Segons va afegir, el canvi de titularitat de l'estació sería la causa d'aquest expedient, amb lo qual els treballadors no saben si serà temporal o definitiu.

Notícia extreta del diari LA MAÑANA.

Artículos relacionados:

  • La Generalitat s'adjudica Port Ainé Publicado el 30/06/2007
  • Port Ainé, "culebron" de l'estiu Publicado el 27/06/2007

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: