Curs de pisters d'SkiAndorra

Curs de pisters d'SkiAndorra
Ara que s'apropa el final de la temporada toca formar-se de cara a les properes temporades, així a Andorra l'ens que suma tots els camps de neu del país fa els seus cursos de formació per a treballadors amb experiència al sector. Una vegada més va ser tot un èxit.

Som ja gairebé a finals de temporada i Ski Andorra organitza diferents cursos de formació per a la temporada vinent. Avui hem volgut saber com és un curs de pister; una formació molt més específica que necessita unes bases importants tant d`esquí com de coneixements de socorrisme. De moment, la majoria de persones que s'hi presenten són del ram de l'esquí però no es descarta que, més endavant, la formació i la feina de pister pugui ser un revulsiu per les persones que actualment es troben al servei d'ocupació.

2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    26/09/2012 10:45
    #1
    Bon dia:

    Magradaria tenir mès informació. Sería possible saber on puc informarme de pròximes convocatòries? Gràcies!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    26/09/2012 10:53
    #2
    #1 Això el millor seria adreçar-te directament a SkiAndorra donat que ho gestionen ells directament, a l'article hi ha un enllaç per accedir a la seva plana i abaix a la dreta allà hi ha un enllaç per contactar-hi :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: