Lara Gut: "Tinc temps per guanyar la Copa del Món"

Lara Gut: "Tinc temps per guanyar la Copa del Món"
L'esquiadora suïssa ha comparegut avui a la sala de premsa per donar les seves impressions sobre aquesta prova de la que és ambaixadora. Ha recordat quan va guanyar aquí a la Copa d'Europa i ha desvetllat alguns dels secrets per marcar un bon crono a l'Avet. La suïssa com sempre ha destil·lat simpatia i ha resposts a totes les preguntes amb un somriure a la cara ... fins i tot li han fet proposicions!!

Roda de premsa Lara Gut

L'esquiadora suïssa que no està signant una temporada brillant ha passat avui per la sala de premsa de la Copa del Món de Grandvalira juntament amb Conrad Blanch i Carles Visa, allà la simpàtica i guapa corredora ha fet un petit repàs a aquesta prova de la que és ambaixadora i que ja va guanyar en Copa d'Europa. Però del febrer del 2008 fins avui ha plogut molt i la jove esquiadora, de vint anys, té encara molt de terreny per recòrrer i així espera fer-ho.

Lara Gut ocupa avui la catorzena posició a la general de la Copa del Món, els resultats no l'estan acompanyant gaire aquesta temporada en que no ha aconseguit pujar al podi, nomes ha pogut aconseguir un quart lloc a Lake Louise com a millor resultat i és lluny de les seves millors prestacions, en gegant va signar un cinqué lloc a Aspen com a únic resultat destacable. Tot i això es mostra confiada en les seves possibilitats.

Roda de premsa Lara Gut

Per a tu que ja saps el que és guanyar a la pista Avet, quins records et porta aquesta pista?

Bons!! (entre riures) M'encanta, és difícil, molt tècnica, com a mi m'agraden les pistes. No m'agraden les pistes planeres i amb la neu tova. Tot i això és difícil que repeteixi el resultat de la Copa d'Europa.

Per a tu que ja has corregut aquí i que parles castellà perfectament correr a Andorra és com correr a casa, no? De fet ets l'ambaixadora de la prova.

Bé, encara haig d'aprendre molt espanyol, en vaig aprendre molt quan era joveneta i compartia entrenaments amb la María José Rienda. Aquest és un terreny que m'agrada, m'hi sento a gust i si, potser si és una mica com a casa.

A Kransjka Gora arrosegaves una petita lesió, com et trobes?

Tot perfecte, moltes gràcies per preguntar.

Ja ens has parlat una mica de la pista i que t'agrada, però on es poden marcar les diferències?

La pista manté un pendent que et permet fer correr els esquís, els primers 40 segons has de deixar correr molt els esquís. La clau està al mur final, en aquells 20 segons és on has de donar-ho tot per marcar la diferència.

Comences a afrontar els millors anys de la teva carrera, esperes guanyar algún dia la Copa del Món?

Si, clar! Però de moment tinc molt de temps, encara tinc 20 anys i tinc temps per mirar d'aconseguir-ho.

Tornant a la cursa de Grandvalira-Soldeu, que et sembla en comparació amb la resta de curses de la Copa del Món?

Bé, de moment molt bé, tot i que cal dir que encara no hem corregut, podré valorar-ho després de les curses i no pas ara. Cal dir que l'organització de moment és perfecta, em van venir a buscar a l'aeroport de Barcelona i estic molt a gust.

Apart de tu, qui són les favorites per les curses de demà i dissabte?

Bé, jo no m'hi acabo de veure, la Copa d'Europa és passat, ara veig molt i molt bé a la Viktoria Rebensburg, està molt forta. També Mancuso o Görgl van molt bé, no se, ja ho veurem.

I les proposicions?

Acabat el torn de preguntes el president de la FAE, Albert Coma, s'ha permés, cal dir que l'ambient era molt i molt distés, demanar-li que es nacionalitzes andorrana, que ho arreglaven tot o que millor encara li buscaven un nòvio andorrà, així la roda de premsa s'ha acomiadat entre riures. Acabada la roda de premsa la corredora de l'equip suís s'ha fet un fart de fer-se fotos amb tothom que li ha demanat.

 

Si vols traduir aquest article selecciona aquí el teu idioma!!

Artículos relacionados:


3 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    09/02/2012 21:15
    #1
    Bueno, si no gana, al menos le puede salir un novio andorrano :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #2
    Fecha comentario:
    09/02/2012 21:21
    #2
    #1 que cabr**!!! :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    09/02/2012 21:25
    #3
    :lol2: :lol2:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: