Jornet, Pinsach, Miró i Arró a punt per la Copa d'Europa

Jornet, Pinsach, Miró i Arró a punt per la Copa d'Europa
Comença avui a disputar-se la primera prova de la Copa d'Europa a Pelvoux (França), com de costum en categoria masculina el gran favorit és el Kilian Jornet, mentre que a la femenina els probleme físics que arrosega la Mireia Miró la fan estar lluny de la forma de la seva gran rival la francesa Laetitia Roux. Ambdós formaran equip amb el Marc Pinsach i la Gemma Arró, respectivament.

Mireia MiróKilian Jornet és el màxim favorit en el campionat d'Europa d'esquí de muntanya, un campionat que arrenca avui a Pelvoux (França) amb la prova per equips on el cerdà afrontarà la prova d'avui en companyía del seu amic el cassanenc Marc Pinsach. L'atleta de Suunto i Atomic també té previst participar en les proves restants esprint, individual, cursa vertical i relleus i confirmar així l'excel·lent moment en el que es troba després de que fa quinze dies va impossar-se a les dues proves de la Copa del Món disputades a Andorra, en el que a ser el primer gran test de l'hivern.

Pel que fa a les noies la Mireia Miró estarà avui acompanyada per la cerdana Gemma Arró, i serà un bon moment per veure com evoluciona dels seus problemes al genoll. La barcelonina haurà de superar de nou a la seva gran rival i favorita, la francesa, Laetitia Roux qui ja es va impossar a les dues proves andorranes de la Copa del Món.

Calendari de competició:

  • Diumenge 5: Prova per equips
  • Dilluns 6: Sprint
  • Dimecres 8: Prova individual
  • Dijous 9: Vertical Race
  • Dissabte 10: Relleus

Kilian Jornet declarava abans de la cursa que “arribo amb bones sensacions i molt motivat, aquestes darreres setmanes he estat entrenant bé”, mercés al excel·lents resultats aconseguits fins ara resaltava que “és important començar amb bones sensacions i estar al davant per a la pròpia motivació. Aquest any no ha pogut ser millor, de moment amb victòries, cosa que fa que la motivació sigui maxima, però s'ha de ser molt conscient que això no serà així tota la temporada i que s'haurà de lluitar i patir a cada cursa”. De la seva banda l'atleta barcelonina també patrocinada per Suunto Mireia Miró deia que “dubtava si correr la prova per equips perque és el primer dia i així podria arribar més fresca a l'individual i la vertical race, però hem de ser realistes i de moment la diferència de nivell entre Laetitia i jo és massa gran. A més crec que als equips podem fer un bn paper, així que provarem sort a veure que surt. També miraré de defensar el segon lloc a l'individual, la vertical i els relleus. L'any passat vam fer terceres, així que no ens podem tancar les portes”.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: