Segueix la collita de medalles a Pelvoux

Segueix la collita de medalles a Pelvoux
Els esquiadors catalans segueixen sumant medalles al Campionat d'Europa d'esquí de muntanya, avui a la Vertical Race la delegació espanyola n'ha sumat fins a set metalls, dels quals sis corresponen a corredors catalans. Kilian Jornet s'ha fet amb el Campionat d'Europa senior, Marc Pinsach amb categoria Espoir i Aleix Domènec en cadet. Mireia Miró i Gemma Arró (senior) han sigut segona i tercera. I Marta Garcia Farrés ha estat tercera en categoria junior.

Jornet ha revalidat el títol de campió d'Europa de Vertical Race, campionat que ja havia aconseguit el 2009. El d'Atomic ha sumat així la seva segona medalla a aquests campionats i a més s'ha fet amb el liderat provisional de la combinada que es decidirà demà a la prova per equips. Jornet ha definit com "molt dura i amb una extremada pendent" continuava Jornet "estic molt content amb la victòria. Ahir a la Individual ja vaig tenir molt bones sensacions i vaig estar lluitant fins al final per la victòria. Avui he pogut mantenir el ritme i aconseguir el triomf".

Mireia Miró i Gemma Arró s'han fet amb la segona i tercera posició sumant així les dues un nou metall al seu palmarés d'aquests campionats d'Europa. Com de costum la victòria ha estat per a la francesa Laetitia Roux que s'està convertint en l'autèntica bèstia negra de la barcelonina.

Els joves venen apretant

De la seva banda Marc Pinsach ha aconseguit l'or en categoria Espoir, la vuitena posició en el global, així Pinsach segueix demostrant que cada dia va a més i ve apretant fort als més grans. Marta Garcia Farrés del CE Calldetenes s'ha emportat el tercer lloc en categoria junior. I en categoria cadet el de la Garrotxa Aleix Domènec s'ha impossat a tots els rivals.

Artículos relacionados:


1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/02/2012 09:16
    #1
    Grandes, muy grandes. A por todas :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: