Els vols a Alguaire al 50%

Els vols a Alguaire al 50%
Tot i que l'octubre no és el millor mes per a les reserves ja s'ha cobert el 50% de les places que ha ofert Thomas Cook a l'aeroport de Lleida-Alguaire, aquesta dada és força positiva donat que sol ser novembre el mes més fort pel que fa a reserves. Des de Thomas Cook s'apunta que d'aquestes prop de 7.500 places venudes només un 5% són reserves per a Baqueira-Beret, la resta van al mercat andorrà que ha treballat molt més aquest mercat.

L'aeroport d'Alguaire recuperarà la seva activitat, ara pràcticament nula, a partir del mes de desembre. Serà possible gràcies a l'acord que ha tancat la Generalitat amb diversos touroperadors britànics i russos, amb l'objectiu de portar esquiadors procedents d'aquests països. Una d'aquestes empreses de comercialització turística és la britànica Thomas Cook. Les reserves per tota la temporada d'hivern ja estan obertes. De moment, ja superen el 50% de les 15.500 places que ofereixen, va explicar el seu representant a Andorra, Ian Archer.

Es tracta d'una xifra positiva, tot i que les previsions del touroperador britànic és assolir el 99% d'ocupació de les 15.500 places. En total, l'aeroport d'Alguaire portarà 23.000 visitants, comptant també els que gestionaran els touroperadors Ascent Travel i Pegas Touristik.

Gran part d'aquests esquiadors del mercat rus i britànic escolliran Andorra com a destí d'esquí. De fet, en el cas de Thomas Cook, són pràcticament la majoria. Archer va assegurar que el percentatge a favor d'anar al Principat és del 95%. El 5% restant opta per Vaquèira-Beret.

De moment, però, encara els queden la meitat de les places ofertes per cobrir. «Aquest octubre ha estat una mica fluix pel que fa a reserves», va manifestar Archer, però «és el novembre quan sempre hi ha més moviment», va afegir. El touroperador assegura que aquest any, tenint en compte el context de crisi, es pot qualificar de «difícil» també pel mercat britànic.

Interès pel fi d'any

Els primers vols començaran a aterrar a Alguaire el 19 de desembre. A partir de llavors, i en el cas de Thomas Coook, seran de l'ordre de sis setmanals durant 15 setmanes. Archer va explicar que on de moment hi ha més demanda és en les festes de fi d'any, dues setmanes del febrer on hi ha vacances escolars al Regne Unit i finalment per Setmana Santa, que aquest any s'emmarca en un calendari positiu pel que fa als interessos del sector de l'esquí (de l'1 al 8 d'abril). El Nadal, en canvi, és fluix. «És una festa molt familiar» al Regne Unit, va puntualitzar Archer.

Artículos relacionados:


0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: