Per molts anys!!!!

Per molts anys!!!!
Ahir dijous es va cel.lebrar un acte molt especial a Artés, un aniversari, de fet un centenari, que es va cel.lebrar com cal amb festa grossa.

Avui volem aprofitar aquestes línees per felicitar a una marca que ha confiat en aquest país, que tot i els canvis segueix produint a les nostres terres i que té una de les fàbriques més modernes del món a un poble anomenat Artés. A hores d'ara de ben segur que tots ja sabeu que parlo de Rossignol, doncs aixó:

PER MOOOOOOOLTS ANYS!!!!!!

A l'acte de celebració del centenari de Rossignol (1.907-2.007) que es va dur a terme al Poliesportiu d'Artés van assistir entre d'altres Enric Cases Director Gerent de Ski Rossignol Espanya, Joan Duocastella Vice-President de la Divisió Industrial de Rossignol, l'Alcalde d'Artés Josep Candaliga i Jean François Gautier President del Grup Rossignol.

Amb motiu d'aquest aniversari preparem un article on explicarem com ha evolucionat la marca des dels primers esquís fabricats a Voiron per Abel Rossignol a la seva fàbrica de bobines de fil fins als nostres dies.

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    19/01/2007 21:08
    #1
    doncs això, que genial confiar en la nostra terra :D:D!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: