Model ON·YO·NE dels JJOO de Torí

Model ON·YO·NE dels JJOO de Torí
La marca japonesa ON·YO·NE posa a l'abast de l'esquiador el material que va fer servir entre d'altres l'equip de Liechtenstein als passats JJOO de Torí

ON·YO·NE

Disenyat i fabricat amb la més alta tecnología, aquest model de la prestigiosa marca ON·YO·NE ha sigut l'uniforme oficial de l'equip de Liechtenstein als Jocs Olímpics de Torí.

Marco Büchel - ON·YO·NE

L'exterior d'aquest model és de teixit multielàstic (Estretch) i és un disseny novedós. El seu interior està aillat amb un material anomenat Hyglater, que regula la temperatura de l'interior i fa més comfortable la roba. Kinesio CutLes butxaques també estàn forrades amb Hyglater per a fer-los més comfortables en días de fred intens. Les mànigues estàn disenyades seguint la fisonomía del braç, per tal d'aconseguir una millor adaptabilitat als moviments naturals de l'esportista en la pràctica del esquí (Kinesio Cut). És una prenda disenyada per esquiadors i per a esquiadors, encara que sigui japonessos i pensin una mica diferent són conscients del que necessita l'esquiador, per aixó no falten detalls d'allò més enginyosos com butxaques per a tot tipus d'artilugis com el telefon, màscara, ulleres de sol, documents, guants, etc.

La gama de colors d'aquest model. Fes click per accedir al catàleg on-line d'ON·YO·NE

Aquest model es presenta en 4 colors i les talles en que es fabrica van de la S/46 a la XXL/54. Feu click a la foto superior per accedir al catàleg de la marca en PDF.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: