Novetats VALLNORD temporada 2006/2007

Novetats VALLNORD temporada 2006/2007
Ja estem ben aprop de la nova temporada i les estacions comencen a desvetllar-nos el que eren secrets a crits.

Gràcies al nou túnel del Pont Pla situat entre La Massana i el centre d’Andorra, amb una llargada de 1,2 Km, l’accés a les Valls del Nord es recorre, a partir d’ara, en un màxim de 10 minuts sense cues ni embussos.

Finalització de l’aparcament vertical subterrani de la Farrera Negra, que inclou un total de 540 noves places d’aparcament i una passarel·la que el comunicarà directament amb el telecabina de La Massana, sense haver de travessar la carretera.

Ampliació i tematització del parc infantil de neu del sector de Pal amb 30.000 m2, una nova cinta transportadora i una zona de jocs i obstacles per a la progressió i l’aprenentatge. D’aquesta manera, el parc de neu de Pal es converteix en el millor parc dels Pirineus.

Nova pista familiar temàtica a la zona de Pedres Blanques, propera al parc infantil de neu, que inclou diferents obstacles divertits i adaptats per a petits i grans durant tot el descens (més de 600 m de llargada).

Continua l’ampliació de la zona de principiants d’Arinsal amb la instal·lació d’una segona cinta transportadora “Esquirol” i el desdoblament de la pista “Escola”.

Nou llac amb una capacitat de 70.000 m3 d’aigua que servirà per garantir la producció de neu artificial durant tota la temporada als sectors de Pal i Setúria.

Modernització de la xarxa de neu artificial amb 30 nous canons d’última generació.

Concretament, a Ordino-Arcalís s’augmenta la dotació de canons i, a més, s’adquireixen 3 noves i modernes màquines trepitjaneu.

Millores en general a tots els restaurants de Pal, Arinsal i Arcalís.

Nova “Freestyle Start Area” al sector de Pal.

Nova màquina trepitjaneu “Park Bully” amb fresa articulada per a la preparació de la Freestyle Area d’Arinsal.

Un cop finalitzada la temporada 2006/07, s’iniciaran les obres del nou telecadira desembragable de 6 places a la zona del Cubil de Pal, que s’inaugurarà la propera temporada 2007/08.

Continuació del projecte de millora de la pista de les Marrades d’Arinsal per tal que pugui funcionar totalment la propera temporada 2007/08 i es converteixi en un autèntic “camí de retorn” al poble d´Arinsal.

Artículos relacionados:

  • Aprovat el nou pressupost d'Arcalís Publicado el 01/08/2006

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: