17.000.000 s'invertiràn a Andorra

17.000.000 s'invertiràn a Andorra
Les estacions faran una inversió de 17 milions de € per a la propera temporada i ja es treballa per donar forma i final a aquestes inversions.

Grandvalira preveu invertir 13,2 milions d'euros la temporada vinent. D'una banda, Ensisa destinarà 6,6 milions d'euros a la instal.lació d'un desembragable, a neu artificial i a la millora del servei. Fonts de Grandvalira afirmen que es preveu millorar tots els punts de restauració, els lavabos i la senyalització. A més, es crearà un pàrquing al Tarter.

D'altra banda, Saetde també ha previst una inversió de 6,6 milions d'euros. L'empresa farà una inversió important en la instal.lació de cintes transportadores, en la construcció d'un Micky Snow Club (un circuit per als infants participat per Disney), en neu artificial i en la millora dels serveis (es milloraran els aparcaments, es pintaran les casetes, es faran lavabos nous i s'instal.larà la senyalització nova).

VALLNORD

L'estació de Vallnord invertirà 3,7 milions d'euros la temporada vinent. Tot i així, la inversió prevista per Pal-Arinsal és molt superior a la d'Ordino-Arcalís. D'aquesta manera, Pal-Arinsal destinarà 3,5 milions d'euros a les àrees infantils, a canons de neu i a la construcció d'un llac d'aigua per a la captació dels canons de neu. A més, es preveu dur a terme obres al sector d'Arinsal i millorar el servei de restauració. Per la seva banda, Ordino-Arcalís destinarà 200.000 euros a canons de neu. Segons va explicar ahir el cònsol major d'Ordino, Enric Dolsa, s'ha previst aquesta inversió mentre s'espera trobar un soci privat per a l'estació.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

Artículos relacionados:


2 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    11/08/2006 11:33
    #1
    Aixo aixo, la gent cap a pal i que em deixin ordino a mi :P

    Vos dir que els de gran valira ho tindran fet quan comenci la temporadA?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    11/08/2006 14:45
    #2
    El desembragable estarà llest, segur. A mi em fan patir altres ...

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: