Primer cap de setmana d'abril

Primer cap de setmana d'abril
L'abril ja és aquí, i la gran quantitat de neu permetrà a l'estació ceretana allargar la temporada i ens permetrà gaudir encara de bons dies a les estacions.

El mes de març ja s'acaba i la quantitat de neu que encara queda a les pistes és excepcional si tenim en compte que aquest ja serà el primer cap de setmana d'abril. Les condicions de la neu a aquesta època solen ser bones a primera hora (val la pena que us lleveu d'hora i aprofiteu els matins) i després a mesura que avança el dia la neu es va transformant.

METEO

Les previsions meteorològiques anuncien un cap de setmana assolellat i la segona bona notícia és que les temperatures sembla que seran més baixes i això és fantàstic per ajudar a conservar millor la neu.

ESDEVENIMENTS AQUEST CAP DE SETMANA

Dissabte el Club Esquí Terrassa i l'Èlit Cerdanya, tots dos, celebraran la cursa social de final de temporada a Masella. Aneu-los a animar i veureu com els ha anat de bé la temporada!
Diumenge, 2 d'abril, el grup de perfeccionament i els pares i les mares que siguin socis del Club Esportiu Masella Team també celebraran la seva cursa social.

Encara que la primavera ja fa dies que es nota, a Masella la temporada encara té corda per a dies. Aprofiteu-ho perquè hi ha poques primaveres amb tanta neu com aquesta, sobretot a cotes altes.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: