Reinvenció del blog Ski Time

Reinvenció del blog Ski Time
Després de dues temporades treballant amb el blog Ski Time, aquest any l'he de mantenir en "stand by".

El primer any es va dedicar a actualitzar l'estat de l'estació i informar tant d'events amb col·laboracions que vaig valorar molt. També s'informava de les pistes obertes i qualitats de la neu i mostrava una mica els inicis com a tècnic esportiu 1. Inclós un viatje que vaig realitzar a Irlanda.

En el segon, vaig variar el contingut centrant-lo en el muntatge de videos i també informant dels events que anaven succeïnt, com mostrant el treball que realitzem a pistes.

Aquest any, no he començat el blog ja que estic en procés de reconstrucció del projecte en general. Es per això que aquesta temporada no veureu cap article nou publicat. 

Tot i així, la temporada següent tinc pensades algunes idees per tal de fer que aquest projecte sigui millor del que ha estat fins ara. 

Així doncs, vull agraïr l'oportunitat que Nevasport em va donar, a tots els que heu estat seguint els reportatges, tant aportacions mitjançant comentaris com per a realitzar millores, inclós amb totes les col·laboracions tant de material com per aconseguir que hi hagi visites.

Bona esquiada!

Gerard Rosell.

3 Comentarios Escribe tu comentario

 • #1
  Fecha comentario:
  28/01/2013 17:25
  #1
  ¡Suerte con el proyecto Gerard! :+: :+:

  karma del mensaje: 15 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • #2
  Fecha comentario:
  02/02/2013 16:15
  #2
  Gracias Carolo! :+:

  karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

  • Gracias!
 • #3
  Fecha comentario:
  03/02/2013 09:50
  #3
  Hola,

  pues te esperamos pronto,


  Salut!

  karma del mensaje: 15 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0

  • Gracias!

Escribe tu comentario

 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.Lo más leído:

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia y nuestros servicios analizando la navegación en nuestra web. Si continúas navegando, consideramos que aceptas la Política de Cookies x