Gaudim de l'esquiada!

Gaudim de l'esquiada!
La neu fora de pistes no està siguent present en gran part del país, així que el treball que es realitza per part de l'estació és molt més intens, inclús per part dels professors/professores.

Ben bé ens trobem a mitjans de temporada, i tot i haver rebut poquíssimes nevades, les estacions han obert complint amb la cita hivernal.

Els professors/professores d'esquí hem d'aprofitar totes les situacions que ens trobem a les pistes. Es per això, que tot i disposar de poca neu fora pistes per treballar el “powder” ens les ideem per a crear altres dificultats i d'aquesta manera dotar als esquiadors novells de recursos més que suficients per a disfrutar de l'estada a la neu.

Per exemple, a Espot Esquí on els caps de setmana els clubs de les comarques circundants tenen una presència considerable, desarrollem activitats, exercicis tant lúdics com educatius, que fan que els alumnes visquin una temporada memorable. En una pista no tot és baixar a la màxima velocitat, ni tampoc fent els menys viratges possibles, de fet, la pista la podem aprofitar de moltes més maneres, tot depenent de l'estat de la neu, l'hora del dia, el número d'esquiadors que han passat per la mateixa.

 

Així doncs, unes plaques de gel que podem considerar perilloses, representen una oportunitat per treballar la centralitat, l'equilibri, posició base i confiança. Acumul·lacions de neu al final del dia, pot representar una pista de bamps perfecta per a desarrollar rapidesa de moviments, viratges curts, clavat de bastó.. De fet, anar a esquiar representa molt més que tenir 200 km esquiables, pot ser disfrutar l'estada amb amics, en familia i rodejats d'un indret únic on viure la natura, gastronomia de muntanya i l'esport.

Gerard Rosell.

Artículos relacionados:

  • Video Camí Espot Esquí + Pala! Publicado el 29/01/2012

2 Comentarios Escribe tu comentario

  • #1
    Fecha comentario:
    28/01/2012 16:24
    #1
    Està clar que ens hem d'adaptar al que hi ha.
    Salut

    karma del mensaje: 16 - Votos positivos: 1 - Votos negativos: 0

    • Gracias!
  • #2
    Fecha comentario:
    28/01/2012 16:32
    #2
    Si, de fet sempre podem gaudir-ho d'alló més! :+:

    karma del mensaje: 0 - Votos positivos: 0 - Votos negativos: 0

    • Gracias!

Escribe tu comentario





 

Si este mensaje tiene un solo insulto, no te molestes en enviarlo, porque será eliminado.
AVISO: La IP de los usuarios queda registrada

Los comentarios aquí publicados no reflejan de ningún modo la opinión de Ski time. Esta web se reserva el derecho a eliminar los mensajes que no considere apropiados para este contenido. AVISO: La IP de los usuarios queda registrada, cualquier comentario ofensivo será eliminado sin previo aviso.



Lo más leído: