Forfet mans lliures a la Molina

Forfet mans lliures a la Molina
La Molina estrenarà el forfet electrònic aquesta temporada tot i que no ho farà a tots els seus remontadors ... cosa extranya, veurem com va. El nou giny es podrà recarregar online i s'activarà només pel fet de portar-lo a sobre i accedir als torns. De la seva banda la seva veïna Masella continuarà al menys aquesta temporada amb el forfet habitual, un problema més per aquesta unió, Alp2500, que no és unió. Algún dia haurien de plantejar-se que o s'està o no s'està, mentres segueixen perdent oportunitats de promoció i deixen passar el temps, potser algún dia s'adonaràn que han perdut el temps.

L'estació d'esquí de La Molina té davant una temporada marcada per l'organització del Campionat del Món de Snow a començament del 2011. Tot i això, més enllà dels preparatius del mundial, també ha introduït novetats de cara als esquiadors usuals que utilitzen les instal·lacions.

La principal novetat de cara a la propera temporada d'hivern és la introducció d'un forfet electrònic. Aquest nou sistema automàtic d'accés als remuntadors, anomenat skidata, tindrà forma de targeta de crèdit i a través d'un mecanisme magnètic permetrà que quan l'esquiador que el porta a sobre arribi al remuntador, el torniquet de pas s'obri de manera automàtica. "És un sistema molt innovador i que s'activa només pel fet de dur-lo a sobre. A més, es pot recarregar de forma online, de manera que no caldrà fer cua per accedir a les taquilles i comprar el forfet", han explicat des de l'estació. Així, els esquiadors que vulguin disposar d'aquest nou forfet podran adquirir-lo deixant un dipòsit de 3 euros i, a partir d'aquí, el podran utilitzar durant tota la temporada carregant-lo amb la tarifa que necessitin.

Per tal de posar en marxa aquesta infraestructura -la primera en les estacions de la Cerdanya, però que ja funciona en algunes grans estacions del Pirineu i als Alps- s'ha hagut de fer una estesa de xarxa de fibra òptica als diferents remuntadors que aquesta temporada disposaran d'aquest sistema. Tot i així, la totalitat dels accessos encara no disposarà de l'skidata, de manera que qui vulgui encara podrà comprar el forfet tradicional. Aquesta primera instal·lació servirà per veure quin resultat dóna i de cara a properes temporades arribar a aplicar el sistema a tota l'estació.

A banda del forfet electrònic, l'estació també ha fet tasques de manteniment i ha instal·lat nous paravents, ha millorat i ampliat el sistema de producció de neu, ampliant el llac i instal·lant nous canons que permeten reduir el consum elèctric i d'aigua. I pensant en el Campionat del Món de Snow, s'ha reformat la cafeteria i l'edifici de serveis de la zona dels Alabaus. Pel que fa a les tarifes, no hi ha hagut moltes variacions en els preus. En el cas del forfet de dia, ha passat dels 38,5 euros als 39 euros.

A banda d'aquestes millores que sí que podran apreciar els esquiadors, l'estació també ha fet altres actuacions que els clients no veuran directament, com és el cas d'algunes millores en els remuntadors, la construcció del segon tram del telecabina d'Alp 2500 i la primera fase del telecadira fins a Coll de Pal. En aquests dos últims casos, cal dir que són instal·lacions que encara estaran inoperatives durant aquesta temporada i que fins que no s'hagin acabat del tot no es posaran en marxa.

Notícia extreta del Diari Regió 7.

4 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    21/10/2010 13:14
    #1
    Hay un grave error en esta información. El sistema, es un sistema manos libre de la empresa AXESS en colaboración con la sociedad española BDR (de barcelona). En la información aparece el nombre de skidata, que es otro sistema manos libres, competencia directa de Axess.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #2
    Fecha comentario:
    25/10/2010 14:39
    #2
    Així era com apareixia a la notícia, en qualsevol cas, gràcies pel comentari!! :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!
  • #3
    Fecha comentario:
    22/11/2010 08:22
    #3
    Així no serà personal oi?

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

  • #4
    Fecha comentario:
    23/11/2010 08:08
    #4
    El forfet de la Molina és personal i intransferible excepte els forfets de temporada d'empresa o alguna així els anomenen.

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: