Enorme victòria de Queralt Castellet als EUA

Enorme victòria de Queralt Castellet als EUA
Queralt Castellet s'ha impossat a la primera prova del Winter Dew Tour que s'ha dut a terme a l'estació de Breckenridge a Colorado. La rider d'Atomic s'ha fet mereixedora de la victòria després d'una actuació impressionant, superant a algunes de les millors especialistes. Castellet seguirà als Estats Units amb vistes a seguir progressant.

Segueixen arribant bones notícies del periple de Queralt Castellet (17.06.1989) des dels Estats Units. Si fa justament una setmana la rider d'Atomic signava una meritòria quarta plaça a l'Sprint US Snowboarding Grand Prix disputat a Copper Mountain, ahir dissabte, Castellet assolia una gran victòria a una prova de reconegut prestigi internacional, i davant grans rivals.

Queralt no es mou de l'estat de Colorado, pero si canviava d'escenari. En aquesta ocasió viatjava fins a Breckenridge, i després de ficar-se a la final signava una excel.lent actuació a la final del Superpipe. Deia la jove sabadellenca després de finalitzar les rondes classificatòries que tenia bon feeling amb el pipe i que es trobava molt a gust, unes sensacions que es van confirmar a l'hora de disputar la gran final.

La més jove de totes

L'ol.límpica Queralt Castellet –que era com l'speaker de Breck es referia a ella– era la finalista més jove. Tota joventut, poder, constància, classe i motivació, l'snowboader d'Atomic va arrodonir una gran feina al superpipe de Breck. La seva va ser una actuació molt consistent, seria i dotada d'un gran estil, una suma de cualitats que la van portar al més alt del podi.

Elena Hight va pasar les classificatòries com la millor snowboarder, peró res va poder fer davant la brillant actuació de Castellet. Queralt va dibuixar sobre les parets del superpipe diversos 900, tots ells d'una gran claredat. Aquests 900 nets i molt aeris, van estar acompanyats de diversos 720 i 540, tots ells molt ben coordinats i executats. Una suma de maniobres i una suma d'estil que li va valer a la catalana per aconseguir la que també era la seva primera victòria de la temporada.

Rivals del més alt nivell

Cal destacar que el triomf de Queralt Castellet ha tingut lloc en una prestigiosa competicio? als Estats Units i davant de grans rivals. Així, la segona classificada, Sarah Conrad, és l'actual campiona canadenca de halfpipe, de la seva banda Kjersti Buaas (Noruega) va ser la guanyadora de la prova de la Copa del Món de halfpipe disputada a La Molina la pasada temporada i la medalla de bronze als Jocs Olímpics de Torí, o Elena Hight (USA), tercera a la Copa del Món de La Molina. Després d'aquesta gran actuació, Queralt Castellet, juntament amb tot el seu equip –el seu entrenador Seth Aranda i l'entrenador de la Real Federación Española de Deportes de Invierno (RFEDI), Daniel Fernández– seguirà preparant-se als Estats Units, entrenant i prenent part a les competicions que li vinguin bé, a l'espera de la gran cita de la temporada: els Jocs Olímpics de Vancouver, Canadà.

Classificacions femenines Dew Tour Superpipe Breck
1.Queralt Castellet (SPA)
2.Sarah Conrad (CAN)
3.Kjersti Ostgaard Buaas (NOR)
4.Kelly Marren (USA)
5.Elena Hight (USA)
6.Kaitlyn Farrington (USA)

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    21/12/2009 00:51
    #1
    Aquesta noia ens donarà una bona alegria a Vancouver :+: :+:

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: