Gimpl s'apunta el Barcelona Snow Show

Gimpl s'apunta el Barcelona Snow Show
La primera edició del Barcelona Snow Show va deixar-nos a la retina imatges impactants, després d'haver vist a l'estadi Olímpic al fill del vent, el debut oficial de Ronaldo amb el Barça o els gols de Tamudo ahir va ser el torn dels millors riders internacionals del surf de neu i el freeski, sobre una rampa de 35 metres (12 pisos d'alçada!!) els riders van deleitar als 19.000 espectadors assistents amb un espectacle sense precedents. A més per acabar de guarnir el pastís es va dur a terme el que podria dir-se que era el substitut del Nivalia, cosa que hauria de millorar una mica de cara a properes edicions.

Gimpl torna a guanyar

Stefan Gimpl que ja havia guanyat la prova de Londres es va tornar a impossar a tots els seus rivals. A la prova, que per primera vegada es disputava a la ciutat Comtal, l'austriac juntament amb el suís Gian-Luca Cavigelli van dominar les seves respectives rondes classificatòries i a la final van donar-ho tot per alçar-se amb aquest primer big air de la Copa del Món disputat a terres catalanes, l'espectacle tindrà la seva continuitat a la Molina el proper mes de març amb les finals de l'LG Snowboard World Cup que seran un banc de proves perfecte per als Campionats del Món de 2011 que allà es disputaran.

Stefan Gimpl a les qualificatòries

Stefan Gimpl a les qualificatòries
Stefan Gimpl a les rondes qualificatòries

El veterà austriac es va apuntar la victòria sumant 52,3 punts a la final pels 51,3 que va sumar el suis Gian-Luca Cavigelli que de nou va ser segon en una final disputadíssima que no es va decidir fins al darrer salt que obligava a l'austriac a fer al menys un salt valorat amb 24,5 punts perque tot i el seu primer salt l'austriac va fallar al segon i ho va aconseguir amb un salt valorat amb 25,5 punts. El podi el va completar el norueg Gjermund Braaten amb 49,5 punts sumant així el segon podi de la seva carrera.

Gian-Luca Cavigelli
Gian-Luca Cavigelli

Stefano Munari
Stefano Munari

Gimpl es va apuntar la victòria amb els 26,8 punts que es va apuntar en planxar un espectacular frontside 900 tot que el seu rival suis va marcar un 26,7 amb un backside 1080 i a nomes 2 décimes es va situar Braaten amb un backside 1080 double cork. Per acabar els dos van planxar un cab 900 que va ser més valorat per que l'austriac s'endugués la prova catalana. Després de la prova Gimpl declarava: "Aixó és fantàstic!! Estem molt a prop. Gian-Luca i jo, estem quasi empatats. Vull dir que els nostres darrers salts estan al mateix nivell" i amb un somriure deia sobre el suis: "encara té molts anys per davant per guanyar proves".

Rubén Vergés
Rubén Vergés

Regino Hernàndez
Regino Hernàndez

Potser l'oportunitat li arribarà al suis a la propera prova al big air d'Estocolm peró aquest segon podi seguit denota un gran estat de forma. "Estic encantat de com va tot de moment. És fantàstic sumar un altre segon lloc seguit. Estic molt motivat i seria fantàstic poder assolir el primer lloc a Estocolm". Tot i aixó no ho tindrà fàcil, com diu Gjermund Braaten "El nivell dels riders puja cada temporada. És molt difícil sobreviure a les qualificacions com ha estat aquí. Així que estic molt content amb el resultat". El norueg va arrencar una sonora ovació de la concurrència amb un backside 1080 double cork com va fer el seu compatriota Ulrik Badertscher amb un double frontflip.

Stefan Gimpl després de guanyar
Stefan Gimpl després de guanyar

Roope Tonteri
Roope Tonteri

Freeski d'alçada

No ho va tenir fàcil l'australià Russ Henshaw per apuntar-se la victòria, per arribar a la victòria va haver de deixar tot un campió dels X-Games com Jon Olsson i d'altres grandíssimes figures com el canadenc TJ Schiller, el suis Elias Ambuhl o l'americà Tom Wallish que es troba en un gran moment de forma. De seguida TJ Schiller va quedar fora de la lluita en fallar als seus dos primers salts. Ambuhl va fallar al seu primer salt peró va estar espectacular als altres dos i va apuntar-se la segona posició, de la seva banda Wallish va ser una mica conservador i aixó el va comdemnar a la tercera posició del podi. Russ va estar fantàstic i de forma unànime públic i jutges el van premiar amb el primer lloc d'aquesta primera prova a Barcelona.

La festa a l'estadi

La festa a l'estadi Olímpic va ser espectacular, tot i que hi han força detalls que s'hauran de millorar de cara a properes edicions, no es pot tenir un event d'aquesta envergadura amb un speaker que no estava gaire al cas del que succeia al big air i no informava de forma massa correcta a la concurrència dels riders que prenien el kicker o de les nacionalitats dels mateixos, d'altra banda el marcador no va anar gaire a l'hora i la fallada del so a les finals van marcar una primera experiència d'un nivell increïble mercés a gaudir dels millors riders del panorama FIS.

El village i el big air

El village i el big air
El village i el big air

Ambient a l'estadi abans de la final d'snowboard
Ambient a l'estadi abans de la final d'snowboard

Carpa K2 al village
Carpa K2 al village

Carpa Elan & Dalbello al village
Carpa Elan & Dalbello al village

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: