La Copa del Món tornarà

La Copa del Món tornarà
No serà aviat, però el bon gust de boca que han deixat les proves disputades a la Molina asseguren que la serralada pirinenca s'ha possat al mapa de l'esquí i amb una mica de sort per quedar-s'hi, de fet tot i que no és oficial i és només un esborrany peró el calendari de la temporada 2011/2012 ja té marcades dues proves femenines al Pirineu, un gegant a Soldeu i un eslàlom a la Molina, però el primer pas està donat i era important fer-ho bé i s'ha fet bé.

Felicitació unànime

Les corredores van ser les primeres a agraïr la feina feta pels organitzadors, la vencedora de dissabte Tanja Poutiainen deia: "Quan véns aquí esperes trobar mar i platja, però la veritat és que l'organització ha sigut perfecta, la pista estava molt bé i he disfrutat molt", la seva rival per la general Lindsey Vonn s'expressava en els mateixos termes: "Està tot molt ben organitzat, s'ha fet una gran feina", i aixó era dissabte quan les condicions van ser fantàstiques per treballar la pista al gust de les corredores.

En general totes les corredores s'expressaven en el mateixos termes s'expressava la corredora austriaca Niki Hosp: "Ha estat una cursa fantàstica. Una superorganització. La pista és difícil, però molt bona, ha valgut la pena venir aquí". Maria Riesch guanyadorà el diumenge també va felicitar l'organització pel grandíssim esforç fet per mantenir la pista en condicions el diumenge per a que ella poguès marcar els millors temps a les dues baixades del seu perfecte eslàlom.

La FIS també felicita la Molina

No només les esquiadores van felicitar la Molina per la feina feta, també la FIS va veure amb molta satisfacció que l'aposta per portar el circ blanc al sud d'Europa no era pas un error com molts podrien haver pensat en un primer moment, sino que van veure que aquí es poden organitzar proves de molt nivell. També cadenes de televisió i diaris extrangers van felicitar la Molina per la seva organització i per la feina feta. I la realització de TV3 que va ser la productora de la senyal també va ser elogiada.

Tot i aixó segur que hi han hagut coses millorables, però el que és ben clar i cert és que per ser la primera vegada s'ha estat a un nivell molt alt que justifica clarament que la Copa del Món pot tornar quan vulgui, l'estarem esperant amb candeletes.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: