Masella obrirà dissabte 8

Masella obrirà dissabte 8
Aquesta serà l'obertura més matinera de les 41 temporades que fa que podem esquiar a Masella, si ... un 8 de novembre!! I amb uns gruixos i una qualitat de neu més que respectables, esperem que aixó no sigui res més que el començament d'una temporada ben llarga i carregada de neu. Felicitats i gràcies Masella, ara ens toca als aficionats respondre a aquest esforç.

A Masella inaugurarem la temporada 2008-2009 aquest dissabte, dia 8 de novembre. L’estació romandrà oberta ininterrompudament fins a finals de la temporada. Les nevades de finals d’octubre, que van acumular gruixos importants, més els treballs de les màquines trepitjaneus i la producció de neu ens permeten obrir les cotes altes i mitges de l’estació garantint la pràctica de l’esquí amb una neu en òptimes condicions.

Aquest 8 de novembre representa la data d’obertura més primerenca dels 41 anys de la història de l’estació. Aquesta avançada data d’obertura, la qual implica que Masella és la primera estació en obrir als Pirineus, es beneficiària de les recents nevades i de les particulars condicions de l’estació.

Masella té el 90% de las pistes orientades al nord i un 80% d’aquestes estan dins del bosc. Aquestes particularitats i la destacable altitud de l’estació, amb els 2535 m de la Tosa, ens permetrà que aquesta temporada 2008-09 sigui una de les més llargues dels Pirineus i la més llarga de la història de Masella.

Aquest primer dia de la temporada es podrà gaudir de:
• Gruixos de neu: 30 a 80 cm de neu pols
• Remuntadors oberts: 4 remuntadors telecadira de Coma Oriola i els teleesquís de Debutants de Coma Oriola, Tosa i Rasos
• Sectors oberts: Cap del Bosc, la Tosa i Coma Oriola
• Pistes obertes: 14 pistes Fons de Coma Oriola, Debutants de Coma Oriola, Coma Oriola, Panoràmica, Tosa del Mig, Tosa Vermella, Serrat, Jardí Alpí, Isards, Freeride, Rufaca, Cometa, Tub i Extrema
• Desnivell esquiable: Des del sector de Coma Oriola (1950 m) fins a la Tosa (2535 m), que representen 585 m de desnivell
• Km oberts: 18,5 km

La previsió és obrir més sectors i més pistes pels propers dies.

Artículos relacionados:

  • Una bona estrena a Masella Publicado el 08/11/2008

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: