Èxit de portes obertes a Grandvalira

Èxit de portes obertes a Grandvalira
1.700 persones ens vam apropar al domini andorrà de Grandvalira en aquesta jornada de portes obertes que arriba amb aquesta ja a la quarta edició, mentre el golf s'acaba de posar amb les millors gales el bikepark funciona a plé rendiment així com tota la resta d'activitats que es duen a terme al domini. El bon temps i la calor van ser la tònica de la jornada festiva a Soldeu i Canillo.

Grandvalira Golf & Bike Grandvalira Golf & Bike

Grandvalira va celebrar ahir per quart any la jornada de lliure accés al domini. El bon temps i la forta calor van ser la tònica general de la jornada, que va propiciar que 1.700 persones pugessin a les pistes, amb una gran afluència, sobretot al migdia i tarda, on s'havia de fer alguns minuts de cua a les atraccions. Patrick Pignon, responsable de les activitats a Grandvalira-Canillo, va celebrar l'augment de persones respecte a altres dies, però reconeixent que havien "tingut sort, perquè des que vam obrir, el 5 de juliol, el temps no ens havia acompanyat".

Grandvalira Golf & Bike Grandvalira Golf & Bike

Adults, joves i menuts van gaudir de les activitats a Canillo, separades en dos sectors. Al primer, hi havia el Tubbing (baixada en flotador), les passejades en ruc, els llits elàstics i castells inflables, el tir amb arc, el Devalkart (karts sense motor que baixen fins a la zona del llac), cotxets elèctrics i l'Acrojump (saltadors elàstics). A la zona de baix, on s'hi podia accedir amb Telecadira, els usuaris podien practicar amb piragües (l'atracció de més afluència), patinets d'aigua, el Waterball (bola gegant que sura sobre l'aigua), l'Arapahoe (trineu arrossegat per gossos), un castell i una piscina de boles.

Grandvalira Golf & Bike Grandvalira Golf & Bike

Doble festivitat

Les portes obertes coincideixen amb la Festa Major de Canillo, i tal com va comentar Pignon, són una manera d'incentivar-la i mantenir les bones relacions amb la parròquia. La majoria de les activitats van adreçades als més menuts, però eren molts els grups d'adults que ahir gaudien del paisatge o d'un passeig amb el telecadires. "Ve gent de totes les edats i nacionalitats, però sobretot francesos i espanyols", va comentar. La jornada va avançar sense incidències, amb l'únic entrebanc de les dificultats per baixar dels telecadires d'aquells que no en fan un ús habitual.

Grandvalira Golf & Bike Grandvalira Golf & Bike

Per als que gaudeixen més amb els esports de risc, la zona Mountain Bike Park a Soldeu també va obrir els seus remuntadors i pistes a tothom. Uns 600 bikers van apropar-se al domini atrets per la competició Open Bike que se celebrarà avui.

Grandvalira Golf & Bike Grandvalira Golf & Bike

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: