Balanç positiu a Vall de Núria

Balanç positiu a Vall de Núria
Vall de Núria ha donat avui per acabada la temporada d'esquí amb un balanç positiu. Es destaca un increment en la venda de forfets un 7% pel que fa a esquiadors i un 15% pel que fa a billets del cremallera i s'ha mantingut un 80% de l'estació oberta gairebé tota la temporada.

L'estació d'esquí de Vall de Núria ha tancat les pistes aquesta setmana i dóna per finalitzada la temporada d'hivern 2007-2008. El balanç és positiu ja que s'ha incrementat el nombre de forfets venuts en un 7% (de 26.893 l'any passat a 28.759 enguany) i el nombre d'usuaris del cremallera en un 15% (75.875 el 2007 i 88.440 aquest). A més, cal tenir en compte que l'estat de les pistes ha estat molt bo, ja que s'ha tingut obert un 80 % de l'estació d'esquí, quasi tota la temporada, amb gruixos de neu importants.

Una de les novetats a destacar aquesta temporada d'hivern ha estat la potenciació de les àrees no destinades a l'esquí. Com a més remarcable tenim el parc lúdic que ha crescut un 56% fins arribar a 6.000 usuaris.

Tot i tancar les pistes d'esquí, el cremallera i el complex hoteler continuen en funcionament. A més, a partir del proper cap de setmana s'inicien les primeres activitats de primavera-estiu que inclouen el minigolf, el recorregut amb ponis, el circuit de raquetes, el tir amb arc, el Parc Lúdic ( Tubby i Trineus ) i el circuit d'orientació, entre altres.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: