Festa de la Neu 2008

Festa de la Neu 2008
El dissabte 29 de març l'estació de Les Valls del Nord oferirà un atractiu programa ple d'activitats i tallers per gaudir amb la família. El Club Piolet celebra amb VALLNORD la Festa de la Neu 2008, eslàlom, raquetes, motos, botifarrada ... Una festa en tota regla per que gaudiu dels llargs dies de la primavera i de la neu caiguda els darrers dies.

VALLNORD organitza el proper dissabte 29 de març la Festa de la Neu amb la col·laboració del Club Piolet d’Andorra. Eslàlom, itineraris amb raquetes de neu, jump, motos de neu, botifarrada, mercat artesanal, espectacle i una gran varietat de tallers infantils són algunes de les activitats programades per la cita anual de la neu. Es tracta d'un dia per gaudir de l’element blanc, la família i descobrir activitats alternatives a l'esquí.

La celebració comptarà amb un ampli programa d'activitats que tindran lloc a partir de les 10.00 i fins les 16.00 hores al sector Pal de l’estació. Per participar a la Festa de la Neu només cal inscriure's a la carpa de recepció Vallnord-Club Piolet i gaudir d'una jornada plena de diversió. A més a més, tots els nens i nenes que presentin el carnet de soci del Club Piolet podran viatjar gratuïtament amb el Telecabina de La Massana fins al sector de Pal.

Eslàlom, raquetes, motos i xocolatada

La gran Festa de la Neu presenta un interessant programa d'activitats i tallers infantils repartits durant tota la jornada. Amb sortides a les 13, 14 i 15 hores des del sector Pal, s'organitzen les rutes amb raquetes de neu. Un esport que permet gaudir de la natura amb tota la família gràcies a la seva senzillesa.

Els més atrevits, en canvi, podran participar en una activitat més agitada, un eslàlom familiar. Aquesta activitat s'organitzarà a les 12 hores a la zona del Planell. L’estació també habilitarà un circuit de motos de neu operatiu durant tot el dia.

A més a més, durant tota la jornada nens i pares podran gaudir del jump, d’espectacles, mercat artesanal, malabars, tallers infantils, gimcana, botifarrada o d’un espai per fotografiar-se amb les mascotes el Piolet i l’Skippy.

Vols anar-hi? T'hi convidem.

Primer de tot us expliquem de nou la senzilla mecànica del concurs, dues preguntes sobre l'estació andorrana de Vallnord, si sabeu la resposta envieu-nos ràpidament un correu amb les respostes correctes a concursmdn@gmail.com possant a l'assumpte: Concurs Vallnord - Fi de temporada, si no les sabeu feu una volta per la nostra plana o per la plana de l'estació i segur que trobareu la resposta.

Com es guanya el concurs? Doncs és ben senzill, els quatre primers a respondre correctament a les preguntes s'enduú de forma automàtica un forfet de dia que haureu de recollir directament a les guixetes de l'estació. Si alguna persona envia dos o més correus amb el mateix nom des de diferents correus quedarà automàticament desqualificada.

L'única hora vàlida serà la que dongui el nostre servidor de correu. Els guanyadors rebran un correu amb les instruccions per tal que poguin gaudir del seu día de neu gratuit. En cap cas admetre'n cap tipus de canvi.

I bé, aixó és tot ... aquí teniu les preguntes!!!!

Pregunta nº 1: Amb quin parc d'atraccions té un acord de col.laboració Vallnord?

Pregunta nº 2: Quins són els comuns que acullen els dos sectors de Vallnord?

Molta sort!!!! I rapidessa ... que són molt faciletes!!!

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: