Bon paper de Mimi Gutiérrez als nacionals gals

Bon paper de Mimi Gutiérrez als nacionals gals
L'andorrana Mireia Guitiérrez ha aconseguit un meritori vuitè lloc a la supercombinada que s'ha disputat en el segon dia del Nacional Gal. Les curses s'estant duent a terme a les estacions d'Auron i Isola 2000. Aquesta posició demostra l'excel.lent progressió de l'esquiadora andorrana.

Mireia Gutiérrez va protagonitzar divendres una gran actuació en la prova supercombinada, a la segona jornada corresponent als Campionats de França que es van disputar ahir al domini d'Auron-Isola 2000. L'esquiadora de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE), que corria amb el dorsal 65, continua demostrant la progressió en obtenir una excel.lent vuitena posició i 29,50 punts FIS. Gutiérrez va destacar sobretot en l'eslàlom, al qual va acabar segona i, en descens, una modalitat que no li va tan bé, va ser 27a. El director tècnic de la FAE, Carles Visa, va assegurar: "És un bon resultat que li permetrà posicionar-se més endavant en el rànquing mundial de les disciplines de velocitat".

Mimi Gutierrez a la segona mànega
L'andorrana Mimi Gutierrez al gegant de la Copa d'Europa disputat a Grandvalira

Gutiérrez, que en la primera jornada havia estat 15a en el descens, afrontava ahir el supergegant on va assolir la 21a posició. Vidosa, de la seva banda, va disputar el gegant i va acabar en 44a posició.

Notícia extreta d'El Periòdic d'Andorra (I actualitzada).

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    24/03/2008 09:17
    #1
    I ha fet 12a en l'eslàlom disputat ahir. Felicitats Mireia!!

    karma del missatge: 0 - Vots positius: 0 - Vots negatius: 0


Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: