Setmana de la Dona a Grandvalira

Setmana de la Dona a Grandvalira
Esquí femení, gastronomia, moda i bellesa en la Setmana de la Dona de Grandvalira. El domini andorrà organitza del 10 al 16 de març una setmana temàtica dedicada en exclusiva per a elles, durant aquests set dies, el domini esquiable més gran dels Pirineus organitzarà activitats juntament amb ofertes especials pensant en la dona. Una setmana en la qual elles seran les protagonistes, i podran gaudir de la neu d'una forma especial.

L'esquí en femení

Durant la Setmana de la Dona es podran portar a terme els primers Camps d'Esquí Femenins de la Península, uns cursos d'esquí exclusivament per a dones en el qual totes podran aprendre o millorar la seva tècnica en esquí o snowboard. Les classes es portaran a terme per un equip de monitors de l'Escola d'Esquí i Snowboard especialitzats en la metodologia per a dones, que es basa en les diferències anatòmiques femenines i el material específic d'esquí per a elles. Podran reservar-se Camps d'Esquí Femenins de 5 dies (de dilluns a divendres) o de 2 dies (el dissabte i el diumenge).

Per a completar una proposta d'esquí dedicada a elles, Grandvalira organitzarà juntament amb DYNASTAR el Primer Ski Test amb material d'esquí específic per a dones. Totes les noies tindran a la seva disposició els últims models que la coneguda marca d'esquí prepara per a la pròxima temporada. Aquests productes es fabriquen adaptats a la dona i exclusivament per a elles. Són més lleugers que els unisex i, per tant, utilitzen materials de menys pes per a la seva construcció. Això fa que els esquís siguin més dòcils que els genèrics. Per altra banda, els esquís per a dones tenen el centre d'esquí lleugerament avançat per afavorir la mobilitat, ja que la dona té el centre de gravetat més baix que l'home, de manera que li és més costós donar el gir com més enrere tingui muntades les fixacions.

La neu més alternativa

Grandvalira ofereix a totes aquelles dones que desitgin viure noves experiències la possibilitat d'endinsar-se en un món desconegut de possibilitats en la neu. L'equip de monitors de Freestyle Grandvalira realitzarà Camps de Freestyle a un preu especial per a elles. En aquests cursos, totes les dones amb un cert nivell d'esquí o snowboard podran iniciar-se en el gran món del freestyle. Les més extremes també trobaran classes a la seva mesura per a perfeccionar els seus trucs sota la supervisió dels millors riders de Grandvalira en qualsevol dels 3 snowparks que té el domini.

Activitats multiaventura

El Centre d'Activitats d'Aventura també presentarà paquets especials per a elles, com per exemple els passejos amb trineus tirats per gossos per a les més romàntiques, o excursions amb motos de neu per a les més aventureres, a un preu especial.

Gastronomia d’altura

Durant la setmana de la dona, els Restaurants amb Encant de Grandvalira presentaran exquisits menús light per a reposar forces sense deixar de cuidar la seva línia. D'entre els 40 punts de restauració que té el domini, destaquen els seus sis Restaurants amb Encant, que oferixen la cuina més sorprenent en un entorn privilegiat. Les dones podran comprovar que, a més de l'exquisida carta de cuina creativa fusionada amb la cuina tradicional de muntanya dels xefs de Grandvalira, els Restaurants amb Encant oferiran plats especials baixos en calories i amb totes les necessitats nutricionals per afrontar una jornada d'esquí durant la setmana temàtica. A més, s'instal·laran diferents punts de venda de productes específics per a la dona.

Existeix la possibilitat de viure una vetllada romàntica i especial al Restaurant amb Encant Roc dels Bruixes de Grandvalira-Canillo, que romandrà obert la nit del divendres 14 i dissabte 15 per a oferir els millors sopars sota la llum de la lluna.

Bellesa i moda a la neu

L'après-ski també estarà pensat per a elles, ja que totes les dones que visitin el domini durant la Setmana de la Dona gaudiran d'avantatges en tractaments de bellesa i circuits d'aigües en els centres termolúdics a peu de pistes de Grandvalira. Entre els tractaments que ofereixen els centres Wellness a peu de pistes destaquen els diferents tipus de massatges com ara els massatges pre o post esquí, rotatiu, anti estrès, aire i llum, massatges orientals ancestrals, zen o amb pedres volcàniques, entre d’altres. A més d'una gran selecció de tractaments com per exemple els facials específics, tractaments corporals anti estrès amb recursos minerals, exfoliacions, rituals corporals holístics que s'inicien amb un te aromàtic i programes que combinen un gran ventall de possibilitats per a estar més bella i eliminar l'estrès. L'entrada a l’SPA de l'hotel Espiolets Park serà gratuïta per a totes les dones.

La moda també estarà molt present al domini esquiable. Phuket Mermaids presentarà les seves noves col·leccions de bany per a l'estiu en una desfilada que es portarà a terme el dimecres 12 de març a la terrassa del Restaurant amb Encant Pi de Migdia, de Grandvalira-El Tarter. Es presentaran els bikinis i vestits de bany en un entorn d'aigua, encara que en forma de neu. El dissabte 15 de març serà el torn de la moda més casual, de la mà de la firma RAMS23. La desfilada tindrà lloc a la terrassa del Restaurant amb Encant Solanelles.

Escola d'esquí

SETMANA DE LA DONA a GRANDVALIRA

Del 10 al 16 de març
Camps d’esquí Femenins
2 dies (dissabte 15 i diumenge 16 de 10:00h a 13:00h): 105 € p.p.
5 dies (de dilluns 10 a divendres 14): 250 € p.p.
(reserves en la Escola d’Esquí i Snowboard de Grandvalira (www.grandvalira.com) o a través de la central de reserves)

SKI TEST DYNASTAR material exclusivament per dones
El material de la marca de la nova temporada a l’abast de totes les dones.

Gastronomia especial per a elles
Els 6 Restaurants amb Encant presentaran una selecció de plats light, específics per cuidar la línea i reposar forces.

Activitats d’aventura
El Centre d’Activitats d’Aventura ofereix paquets especials per dones

Camps Freestyle
Camps de freestyle amb preu especial per dones (10% descompte). Dissabte 15 i diumenge 16 de març.

Bellesa
Paquets especials de bellesa, spa i wellness a peu de pistes
Entrada gratuïta a l’Spa de l’hotel Espiolets Park

Moda
Desfilada Phuket Mermaids (dimecres 12 març a les 11:00h, Restaurant Pi de Migdia, Grandvalira-El Tarter). Desfilada d’altura amb noves col·leccions de moda bany
Desfilada RAMS23 (dissabte 15 març, Restaurant Solanelles, Grandvalira-Encamp).

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: