Ara la que canta és Tina Maze

Ara la que canta és Tina Maze
Fa uns dies llegiem que Vreni Schneider es pasava a la cançó, ara ha sigut la guapa esquiadora eslovena que ja tocava el piano de jove quan era a l'escola i aquest estiu en un pic-nic promocional el compositor eslovè, i amic de Maze, Matjaž Jelen li va regalar la cançó i després d'unes quantes trucades i proves a l'estudi... doncs van decidir gravar-la i s'ha convertit en una bomba al seu pais.

Coincidint amb l'inici de la temporada de la Copa del Món l'esquiadora eslovena va llençar el seu vídeo a Youtube, un vídeo que segons ella mateixa diu li ha ajudat a motivar-se en els moments més durs de l'entrenament previ a l'inici d'aquesta temporada, i queda clar que li ha anat bé donat que a Sölden va sumar la que fins ara és la seva dotzena victòria a la Copa del Món, la tercera al Rettenbach i el seu conegudíssim Gletscher Stadion. Com ella mateixa deia al seu bloc aquesta és una cançó per recordar a tots els seus fans que la temporada comença, i també el seu Rock'n'Roll!

Tina Maze celebra la victòria a SöldenTina Maze exultant després de guanyar el gegant de Sölden

Tot va començar aquest darrer estiu al tradicional pic-nic del 'Team to aMaze' quan el cantant i compositor eslovè Matjaž Jelen va sorprendre Maze amb un regal molt especial, va cantar una cançó sobre l'història de l'esquiadora i li va dir que la cantés ella també. Tina és aficionada a la música ja de ben petita tocava el piano, li agrada molt ballar i sobretot li agrada sentir-se viva i viure els seus somnis, així que aquest estiu apart de treballar molt l'esquí també va treballar molt la seva música.

Inicialment la cançó havia de ser una balada, però al projecte s'hi va sumar Raay, músic i productor eslovè, i entre ell i Matjaž van refer els arrenjaments per tal de convertir-la en una cançó més ràpida, plena d'energia, molt dinàmica i amb un missatge que va encantar a l'esquiadora, que a més a més s'ha convertit en la primera fan de 'My way is my decision'. Maze diu que aquesta cançó li ha aportat un plus de motivació, però sense oblidar que li agraden les coses ben fetes, així que volia que fos una bona cançó i dona gràcies a tot l'equip per un resultat que li encanta, especialment a Matjaž and Raay.

Tanmateix, l'esquiadora ... la cantant desitja que la cançó agradi i que la gent passi un moment agradable escoltant-la, ballant-la o fins i tot que brindin per ella mentre sona. Això si, ara com ara ella i el 'Team to aMaze' nomes tenen una cosa al cap: El show ja ha començat!

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    01/11/2012 10:28
    #1
    Canta be,esquia millor,estic segur que encara fa coses molt millor :diable:

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: