Gran èxit de la II Triatló de Muntanya a La Molina

Gran èxit de la II Triatló de Muntanya a La Molina
La prova, organitzada pel Club Triatló de Puigcerdà i que va tenir lloc a la zona del Llac de La Molina, va consistir en 750 metres nedant, 20 km. en bicicleta i 5 km. corrent. En total hi van participar 135 atletes, animats per un públic que va poder gaudir de la prova en un entorn privilegiat i marcat pel bon temps.

Diumenge, dia 5 d’agost, va tenir lloc a l’estació de muntanya de La Molina, del Grup de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, la 2a edició de la Triatló de Muntanya. La prova va constar de tres trams: en el primer, els participants van haver de nedar 750 metres, seguit de 20 km en bicicleta i finalment, una cursa de 5 km per diversos senders de la muntanya. Aquestes tres disciplines van conformar la totalitat de la triatló, en modalitat Sprint, i que va tenir lloc a la zona del llac de l’estació, a les 11 de matí.

II Triatló de Muntanya a la Molina

La prova, que es va desenvolupar amb total normalitat, va tenir una gran afluència de públic i un total de 135 participants, el que confirma que, en el seu segon any de celebració, s’ha anat consolidant.

En categoria masculina el guanyador va ser en Joan Ruvireta Brufau del CN VIC-ETB. El club d'Osona va imposar-se també en la classificació per Clubs. En categoria femenina la guanyadora va ser la Campiona d’Espanya de Duatló i Triatló Cross, Mercè Tusell Quevedo del CN Reus PLOMS.

II Triatló de Muntanya a la Molina

El dia previ a la cursa es va realitzar el primer Zoot Training Test a la Muntanya, on els participants es van poder entrenar i aprendre a oxigenar-se i adaptar-se a l’altitud, conceptes claus dins de les exigències d’una triatló d’aquestes característiques. Aquest entrenament el va realitzar l’empresa Dsnivell Pro Sports i l’entrenament va anar de la mà del conegut entrenador i triatleta Alvaro Rance.

II Triatló de Muntanya a la Molina

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: