La Festa de la Neu del Club Piolet a Vallnord

La Festa de la Neu del Club Piolet a Vallnord
El Club Piolet, el programa infantil de Televisió d’Andorra, organitza una temporada més la Festa de la Neu, dirigida als més petits de casa, que gaudiran de les activitats d’aquesta jornada lúdica al sector Pal de Vallnord. La cita és aquest dissabte, 17 de març, en què els personatges de Vallnord i el Club Piolet assistiran a la cita i participaran en les activitats previstes, entre les quals destaca una gimcana esportiva, espectacles de dansa, tallers de manualitats i sessions de rescat amb els membres del Grup de Rescat, Immersió i Muntanya (GRIM) dels Bombers d’Andorra.

Els socis del Club Piolet rebran un forfet gratuït per a la jornada d’aquest dissabte 17 de març, així com l’accés al telecabina per participar en la Festa de la Neu, que tindrà lloc de 10.30 a 14.30 hores al sector Pal de Vallnord. En la darrera edició, hi van participar més de 600 nens i nenes, que van gaudir de les activitats organitzades i van tenir l’oportunitat d’estar al costat dels populars personatges del programa de Televisió d’Andorra.

En aquesta edició, s’ha organitzat una gimcana esportiva, així com espectacles infantils i exhibicions de dansa. També s’han previst passejos en poni i recorreguts en motos de neu infantils, sense oblidar els tallers de xapes, de piotargetes, de manualitats i de rescat amb els membres del GRIM i els seus gossos ensinistrats. Enguany, com a novetat, Commençal organitzarà un circuit de bicicletes, però també tindrà lloc un sorteig d’Educa Borras. A més, es repartirà xocolata calenta entre els assistents.

Durant la jornada, seran a les pistes de Vallnord els personatges del Club Piolet, entre els quals hi ha el Piolet i la Violeta, així com el Fresquet, el pingüí més famós del món. Però també se sumarà a la festa l’Agustina, el personatge de Vallnord, que farà les delícies dels més petits.

Festa de la Neu - Vallnord

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: