Busseig sota el gel a SkiPallars

Busseig sota el gel a SkiPallars
SkiPallars presenta la seva nova activitat: Busseig sota el gel a 2200 metres d’altura. Port-Ainé es converteix en l’estació pionera al Pirineu de Lleida en oferir bateigs i cursos de busseig sota el gel. Les estacions es troben en òptimes condicions de neu en un cap de setmana que es preveu assolellat i amb temperatures suaus. Es confirma la celebració de la Màxima Esquiada el cap de setmana del 9 a l’11 de març a Port-Ainé.

A partir de dissabte vinent, dia 25, l’estació de SkiPallars de Port-Ainé oferirà l’activitat de busseig sota el gel al llac de Jabalí, a més de 2200 metres d’altura. Aquesta és la primera vegada que es proposa una activitat d’aquestes característiques al Pirineu lleidatà. L’activitat va dirigida, d’una banda, a submarinistes que volen obtenir un valor afegit amb immersions d’altura, sumat a l’atractiu de fer-ho amb pressions atmosfèriques completament diferents a les que es podrien trobar a nivell de mar, i d’altra, als aficionats en general.

La idea és convertir l’estació de Port-Ainé en un centre de formació d’aquesta activitat a nivell estatal, amb el suport de la Federació Catalana de Submarinisme. Port-Ainé ha condicionat la zona amb una caseta de fusta amb calefacció i una escala d’accés. La possibilitat d’allotjar als clients a l’Hotel Port-Ainé 2000***, el més alt dels Pirineus, permet accedir al llac mitjançant una moto de neu en menys de cinc minuts.

Òptimes condicions aquest cap de setmana

Les estacions de SkiPallars, Espot i Port-Ainé presenten unes molt bones condicions de neu per practicar les diferents modalitats d’esquí i snowboard. Les agradables temperatures que es preveuen per aquest cap de setmana i uns gruixos de neu d’entre 40 i 70 cms. de neu pols dura són la millor garantia per passar una divertida estada a les estacions de muntanya de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya. A més, l’estació de Port-Ainé amplia el seu domini esquiable amb l’obertura de la pista de la Carrerada.

Es confirma la primera edició de la Màxima Esquiada a Port-Ainé

L’emissora de ràdio musical nacional Màxima FM ha confirmat la celebració de la primera Màxima Esquiada a l’estació de Port-Ainé el proper cap de setmana del 9 a l’11 de març. El programa de la Màxima Esquiada inclou festa i activitats per a totes les edats durant tres dies. Durant el dia, competicions, tests de material i sessions en directe amb els millors DJ’s seran els principals reclams. De nit, la festa es trasllada a la discoteca Rock Dur de Sort on hi haurà sorteigs de material i la millor música de Màxima FM.

Es poden consultar els paquets promocionals a la web www.skipallars.cat, que oscil·len entre els 69 i els 89 euros i inclouen dues nits d’allotjament, dos dies de forfet d’esquí, dos esmorzars, un sopar i l’entrada gratuïta a la discoteca així com un val de descompte per les cafeteries de l’estació.

0 Comentaris Escriu el teu comentari


    Escriu el teu comentari





     

    Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
    AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

    Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



    Lo más leído: