La festa de la Pirena es trasllada pel fred

La festa de la Pirena es trasllada pel fred
Alp clausurarà aquesta edició de la 22ena edició Pirena amb una jornada de festa popular i reconeixement als múixers. Els gossos de Pirena, la festa, les activitats i el lliurament de premis en el programa previst per aquesta jornada en el Palau de Congressos d’Alp degut a les baixes temperatures que s'esperen aquest cap de setmana a la Cerdanya.

Les baixes temperatures previstes per aquest dissabte, dia 4 de febrer, fan aconsellable modificar la ubicació de la festa de cloenda de l’actual edició de Pirena. Aquest canvi d’ubicació no fa variar ni les activitats ni el programa previst per celebrar la Festa de Cloenda de la Pirena 2012. La festa doncs, començarà a partir de les 11h del matí. A les 13h es farà l’entrega de premis als guanyadors de les diferents categories.

L’arribada de la cursa de gossos s’ha convertit en tota una tradició des que fa 22 anys La Pirena s’estrenava precisament a l’estació de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC). Podeu consultar aquesta i la resta d’informacions de la competició a www.pirena.es. El públic assistent a aquesta última jornada podrà gaudir d’una exhibició de múixing protagonitzada pels diferents equips participants a la Pirena 2012.

A més, el programa de la Pirena també compta amb l’Espai Village on tothom podrà participar d’un munt d’activitats:

  • taller de maquillatge
  • participar en una xerrada veterinària sobre gossos de trineu
  • circuit amb segway
  • circuit de nordic walking
  • escoltar contacontes infantils sobre la història de la Pirena
  • un llit elàstic amb monitors de l’Escola Poliesportiva de La Molina per aprendre segons la metodologia pròpia d'iniciació al freestyle
  • mercat artesà amb les parades d’El Petit Artesà

El toc musical d’aquesta celebració ho posarà l’actuació de Manolitos Band i del grup de batucada Brincadeira.

Per últim, en aquesta diada els assistents podran gaudir de la presència dels gegants d’Alp i Puigcerdà i de les mascotes de La Molina, en Moli i la Lina.

A partir de les 13 hores tindrà lloc l’entrega de premis de Pirena amb podis per al millor handler, respecte a la natura, al múixer amb millor relació amb els gossos, als tres primers espanyols, categoria gossos nòrdics, esquijòring i trineus.

Artículos relacionados:

  • De Capità Enciam a organitzador de la Pirena Publicado el 03/01/2012
  • Andorra seguirà patrocinant la Pirena Publicado el 25/09/2011

1 Comentaris Escriu el teu comentari

  • #1
    Fecha comentario:
    03/02/2012 21:33
    #1
    Mira que tengo ganas de verla un año de estos, tiene que ser una pasada. Además con el peque molaría mucho, se lo pasaría genial. :)

    karma del missatge: 18 - Vots positius: 1 - Vots negatius: 0

    • Gràcies!

Escriu el teu comentari





 

Si aquest missatge conté un sol insult, no et molestis a enviar-lo, perque serà el.liminat
AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada

Els comentaris aquí publicats no reflexen de cap manera l'opinió de Malalts de neu. Aquesta web es reserva el dret a eliminar els missatges que no consideri apropiats per aquest contingut. AVIS: L'IP dels usuaris queda registrada, qualsevol comentari ofensiu serà el.liminat sense previ avís.



Lo más leído: